Zdrowie
Przed, po i w trakcie budowy, projekty, ekipy, technologie, materiały.
Re: Zdrowie
Post autor: norka »
Słyszałem dobre opinie o kilku internistach w okolicach Śródmieścia, ale to chyba zależy od szczęścia. W wielu miejscach jest spory ruch i ciężko trafić na lekarza, który nie patrzy na zegarek co minutę.
Post autor: Gość »
Ja od lat chodzę prywatnie do lekarza na Ursynowie, ale z tym różnie bywa. Jak terminów nie ma, to potrafią przełożyć wizytę na kolejny tydzień. A wy gdzie chodzicie i czy mozecie polecic?
Post autor: meryl »
Możesz sprawdzić lekarzy w dużych sieciówkach, ale tu też różnie bywa – jedni są super, inni po prostu „odhaczają” pacjenta. ja też wiele razy trafiłam do takich ktorzy nawert nie powinni byc lekarzami - dlatego jak znajdziesz dobra przychodnie to się jej trzymaj
Post autor: poksa »
mam niestety problem z nietrzymaniem moczu, jestem w trakcie leczenia, stosuję wkładki w które zaopatruję się w DOZie, mają duży wybór tego rodzaju produktów
Post autor: maki922 »
Możesz zapisać się na konsultację do Medivity. Miejsce jest ok, nie ma długich terminów, kolejek, a lekarz poświęca pacjentowi tyle czasu, ile potrzeba, a nie z zegarkiem w ręku.
Post autor: didik »
W razie podejrzenia nowotworów jedynym sensownym krokiem są badania, szybkie i opieka w poradni onkologicznej. Mówi Wam coś Onkolmed? To miejsce, w którym poprowadzą cały proces leczenia od początku, aż do wyjścia z tego i kontrolowania stanu pacjenta. Nie polecam zwlekania z momentem rozpoczęcia leczenia. Tutaj ważny jest czas. A u nich znajduje się pod okiem wieku doświadczonych ekspertów, którzy będą odpowiednio reagować w zależności od stanu pacjenta. Nawet z tak poważnej choroby da się na spokojnie wyjść.
Post autor: dolores »
Wiecie o zdrowie to trzeba dbać praktycznie wszechstronnie... Ja chociażby teraz zmieniłam nawyki żywieniowe, a teraz dodatkowo chcę kupować w Biedronce wodę alkaiczną Polaris Ph, ponieważ słyszałam, że jest ona naprawdę zdrowa i wartościowa. Doskonale nawadnia organizm, ale też regeneruje siły, dotlenia krew, odkwasza organizm.
Post autor: olivi99322 »
Kolejki niestety są wszędzie i zawsze trzeba na swoją kolej poczekać, ale w jednym miejscach są one większe, a w innych mniejsze. Jeśli zależy Wam na dobrej przychodni, to postawiłabym na Medivitę w Warszawie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budowa domu
- ↳ Fotowoltaika
- ↳ Rekuperacja, wentylacja
- ↳ Klimatyzacja
- ↳ Instalacje wodno-kanalizacyjne
- ↳ Ogrzewanie
- ↳ Elektronika dla domu
- ↳ Wokół domu - ogrórd
- ↳ Wnętrza
- ↳ Dla dzieci