OXYLAB

Warmka

OXYLAB

Post autor: Warmka »

Jestem ciekawa czy Oxylab spełnia wasze oczekiwania jako produkt do infuzji tlenowej. Zastanawiam sie nad kupnem odpowiedniego sprzętu do mojego salonu, stąd moje pytanie. Dziś klient jest wymagający,dlatego też ważne jest aby salon był odpowiednio wyposażony. Dziękuje z góry za wszelkie informacje :)
Awatar użytkownika
Balerina

Re: OXYLAB

Post autor: Balerina »

Jeśli zdecydujesz się na Oxylab to z pewnością będziesz zadowolona. Jest to bardzo dobry produkt, a cena nie jest wygórowana. Kupując w IFAPRO masz okazję nabyć innowacyjne preparaty w bardzo korzystnej cenie. Nie znajdziesz lepszego produktu na rynku.
Warmka

Post autor: Warmka »

A widzisz to dobrze wiedzieć gdzie warto kupić ,a jak wyglada sprawa jesli chodzi o preparaty? Jest może jakaś zniżka? I możesz coś więcej powiedzieć na temat tych preparatów? Bo szczerze mnie to zaintrygowało. A jak już sie zdecyduję na zakup, to chciałbym wszystkiego się dowiedzieć :)
Awatar użytkownika
Balerina

Post autor: Balerina »

Tak tu kupisz https://summe.pl/dla-profesjonalistow/ox-oxylab/ Natomiast jeśli chodzi o preparaty, to są jedyne na rynku z których tworzymy zabieg dopasowany indywidualnie do cery klienta, robimy to, poprzez połączenie składników aktywnych z sześcioma rodzajami serum z głęboko nawilżającą bazą specific serum. Dodatkowo teraz jest promocja do końca lipca na Oxylab, w postaci kuponu na preparaty na 100 zabiegów. To sie bardzo opłaca :)
ODPOWIEDZ