szklo-dekoracyjne.pl opinie
Remontujemy, urządzamy i dekorujemy. Porcja inspiracji dla każdego pasjonata architektury wnętrz.
- milena
Niedługo zaczynamy remont kuchni i szukam konceptu. Chcę, żeby było ładnie, ale oryginalnie. Myślę o szklanych dodatkach w ścianach i szafkach. Na http://szklo-dekoracyjne.pl/ widziałam różne projekty. Wiem, że firma Szkło Dekoracyjne jest dobra w swojej dziedzinie. A wy jakie macie opinie?
- Rozalka
Szkło Dekoracyjne robili mi szklane dodatki właśnie do kuchni. Płytki wyglądają stylowo, modnie, a co dla mnie najważniejsze – nowocześnie. Jeśli marzysz o oryginalnych dodatkach, to szklane elementy się sprawdzą. Łatwo też się je czyści.
- Riona
Korzystałam kiedyś z usług http://szklo-dekoracyjne.pl/ i mam bardzo dobrą opinię o nich. Mają ciekawe projekty i znają się na swojej pracy. Ich elementy ze szkła są świetnie wykonane i bardzo fajnie wyglądają w domu. Polecam ich.
- Moris
Jeśli chodzi o wykończenia szklane, to zdecydowanie polecam firmę Szkło Dekoracyjne. Mają duże doświadczenie w branży i bardzo fajne pomysły. Są kreatywni, a ich ceny nie są wygórowane. W mojej opinii warto się do nich zwrócić, bo mają dobre pomysły.
- Eulalia
Potwierdzam wszystkie pozytywne opinie o http://szklo-dekoracyjne.pl/. Zamawiałam u nich szklane drzwiczki do mebli kuchennych i jestem zachwycona efektem. Wygląda to nowocześnie i modnie. Wszyscy znajomi zazdroszczą mi mebli.
- Rita32
Uważam, że firma Szkło Dekoracyjne wykonuję świetną robotę. Spodobały mi się ich projekty, więc na początek zamówiłam płytki do kuchni i bardzo fajnie to wygląda. Od razu widać, że pracują tam kreatywni i zdolni pracownicy.
- Inga44
Jeżeli ktoś z was ma zamiar zmieniać aranżację kuchni to polecam zajrzeć na http://szklo-dekoracyjne.pl/. Zamówiłam u nich szklany panel i efekt jest niesamowity. Fajnie i nowocześnie to wygląda. Warto zainwestować, żeby cieszyć się ładną kuchnią.
- Melike
Zawsze podobały mi się szklane elementy i dodatki. Dlatego zdecydowałam się na panele ze szkła w kuchni z wzorem. Zamówiłam je od firmy Szkło Dekoracyjne i polecam ich usługi. Ich projekty są kreatywne i wykonane zgodnie z wytycznymi klientów.
- Bomilla
Nie znałam firmy http://szklo-dekoracyjne.pl/, ale siostra zamówiła u nich panele do kuchni ze szkła. Byłam zaskoczona, jak bardzo to zmienia wnętrze. Sama zdecydowałam się na takie rozwiązanie i teraz nie mogę oderwać wzroku od mojej kuchni Wreszcie jest ładna i modna.
- Julita
Całe życie marzyłam o nowoczesnej kuchni ze szklanymi elementami. dy z mężem postanowiliśmy zrobić remont, to od razu poszukałam inspiracji na aranżację kuchni. Tak wpadłam na projekty firmy Szkło Dekoracyjne. Od razu wiedziałam, że to dobry wybór. Teraz mam funkcjonalną i modną kuchnię.
- gwidona-84
Re: szklo-dekoracyjne.pl opinie
Post autor: gwidona-84 »
Firma Szkło Dekoracyjne wykonuje estetyczne obrazy na szkle wedle wzoru zleceniodawcy. Obrazy prezentują się bardzo dobrze, są wyraźne, mają żywe kolory. Jestem bardzo zadowolona ze zrealizowanego zamówienia.
- Bogdan_89
Bardzo dobrze wspominam współpracę z firmą http://szklo-dekoracyjne.pl/. Firma solidna, szklana osłona została przygotowana bardzo profesjonalnie, prezentuje się tak, jak chcieliśmy.
- Chrystian93
Post autor: Chrystian93 »
Zamówiliśmy u nich panele szklane lacobel do kuchni nad blat, pięknie wyglądają, są trwałe, dobrze się je czyści. Polecam.
zdrada w małżeństwie
zdrada w małżeństwie
- Andżelika1965
Post autor: Andżelika1965 »
Wykonali dla nas nietypową zabudowę szklaną do szaf, zamówienie przebiegło sprawnie, zabudowana wykonana na czas. polecam.
- Krzesimir_86
Post autor: Krzesimir_86 »
Mają bardzo ciekawy produkt w ofercie - szklane tablice magnetyczne, idealnie sprawdzają sie w naszym biurze podczas spotkań zespołu.
- Lubisław95
Post autor: Lubisław95 »
Wykonują śliczne stoliki ze szklanym blatem, stolik może mieć wzór czy nadruk wedle naszego pomysłu, wykonanie bardzo dobre, stolik solidny.
niezdrowe odchudzanie
niezdrowe odchudzanie
- Anna
- edgar1970
Dobra firma, bardzo miła obsługa, zadawali dużo pytań, żeby wykonać zamówienie zgodnie z naszymi wyobrażeniami, plus za wnikliwość i podejście do Klienta!
- Husajn-70
Miła obsługa, obrazy szklane wykonane w najróżniejszych rozmiarach, jestem bardzo zadowolony!
nhxh-j 3x2 5
nhxh-j 3x2 5
- Ezaw
Solidna firma i doskonałe wykonanie. Wykonywali mi szklane drzwi do szafy i efekt jest więcej niż zadowalający. Szafa prezentuje się naprawdę elegancko. Plus za kontakt z klientem, bardzo dokładnie wypytali o wszystkie szczegóły, dzięki czemu realizacja była zgodna z moimi oczekiwaniami.
- Kalina-90
Ja mam od nich panele ze szkła do kuchni między blatami a szafkami zamiast płytek i jestem bardzo zadowolona z wykonania. Wygląda to dużo lepiej niż klasyczne, ceramiczne płytki, a wykonanie było naprawdę szybkie. A o ile łatwiej się czyści
- judyta1964
Post autor: judyta1964 »
Postawiłam na to samo rozwiązanie w kuchni i jestem zachwycona. Szklane ekrany wyglądają naprawdę elegancko, szklo-dekoracyjne.pl zrobili kawał dobrej roboty. Bardzo polecam!
- Celestia99
Post autor: Celestia99 »
Dziewczyny, a macie u siebie suchościeralne szklane tablice magnetyczne? Powiem wam, że to jest super rozwiązanie. Wygląda zdecydowanie lepiej i schludniej niż klasyczna farba tablicowa. Cieszę się, że zdecydowałam się na taką opcję.
- Barbara-87
Post autor: Barbara-87 »
Mamy taką w biurze, właśnie od http://szklo-dekoracyjne.pl/ i to jest świetna sprawa! Łatwo się ściera, wygodnie się po nich pisze. Panowie zamontowali ją nam w jeden dzień, a tablica służy nam na spotkaniach do dziś i wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni.
- Atena1999
Ja z kolei jestem szczęśliwą posiadaczką obrazu na szkle w salonie właśnie z firmy szklo-dekoracyjne.pl. Piękny połysk, błyskawiczna realizacja, a wzór można wybrać dowolnie.
- Antoni-98
Bardzo polecam skorzystanie z usługi wykonania szklanego blatu na stolik. Tutaj też można wybrać dowolny wzór, a mebel nabiera nowego życia. Zdecydowanie polecam!
- Albrecht
szklo-dekoracyjne.pl to fajna firma z bardzo miłą obsługą i profesjonalnymi produktami ze szkła. Robią oryginalne, szklane dodatki do wnętrz, które nadają im wyjątkowego, stylowego charakteru. Super!
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budowa domu
- ↳ Fotowoltaika
- ↳ Rekuperacja, wentylacja
- ↳ Klimatyzacja
- ↳ Instalacje wodno-kanalizacyjne
- ↳ Ogrzewanie
- ↳ Elektronika dla domu
- ↳ Wokół domu - ogrórd
- ↳ Wnętrza
- ↳ Dla dzieci