Domek letniskowy -jaki monitoring

Najlepsze pomysły na urządzenie pięknego ogrodu i terenu wokół Twojego domu.
DawidOz

Domek letniskowy -jaki monitoring

Post autor: DawidOz »

Cześć, czy będziecie mi w stanie powiedzieć na jaki monitoring warto będzie się zdecydować, jeśli chodzi o zabezpieczenie domku letniskowego podczas naszej nieobecności. Zastanawiam się nad fotopułapką ukrytą lub obrotową kamerą z panelem solarnym i na kartę SIM. Czy możecie powiedzieć mi gdzie można takie dobre modele w niezłej cenie znaleźć?
Anrek44

Re: Domek letniskowy -jaki monitoring

Post autor: Anrek44 »

Odnośnie wyboru dobrej jakości kamery do zabezpieczenia domku letniskowego to warto w takim razie sprawdzić ofertę producenta Orllo u którego znajdziesz różne propozycje tego typu kamer akumulatorowych z panelem solarnym. Przykładem może być tutaj model TZ1 Moro z panelem solarnym, która ma 5x zoom cyfrowy, pojemny akumulator i dobry tryb nocny. Dość dobra i dostępna w dobrej cenie opcja.
TomekSz

Post autor: TomekSz »

Też uważam, że są naprawdę niezłe budżetowe propozycje kamer zewnętrznych które mają dobry tryb nocny, zoom i jednocześnie będą działały na kartę SIM. Dlatego tez możesz przejrzeć dostępne opcje w ofercie orllo, gdzie są opcje obrotowe z powiadomieniami alarmowymi i dobrym trybem nocnym oraz zoomem. Daj znać jak uda Ci się dobrać odpowiednie rozwiązanie, pozdrawiam
DawidOz

Post autor: DawidOz »

Skoro tak radzicie to bardzo dziękuję za spostrzeżenia i oczywiście mam nadzieję, że jednak jeszcze jakieś informacje się pojawią. Sprawdzę kilka wariantów i w tedy już podejmę ostateczną decyzję.
Hobek

Post autor: Hobek »

Kamera w formie pułapki z dobrym akumulatorem i panelem solarnym sprawdzi się najlepiej, zwróć uwagę też na tryb nocny, zoom i wykrywanie ruchu. Takie modele w dobrej cenie można znaleźć w ofercie orllo, jak tz1 moro który też jest w dość dobrej cenie, a na pewno będzie to dodatkowe skuteczne zabezpieczenie domu.
Sławomir

Post autor: Sławomir »

Ze względu na bezpieczeństwo w moim domu, zdecydowałem się na zakup nowego systemu alarmowego, który zamówiłem w polecanym mi sklepie internetowym - https://ivel.pl , który mogę Wam szczerze polecić. Co Wy sądzicie o ich ofercie?
Froki

Post autor: Froki »

Jeżeli nie ma stałego dostępu do prądu i internetu to warto zastanowić się nad zestawem kamery z akumulatorem i panelem fotowoltaicznym na kartę SIM. Takim przykładem może być Orllo TZ1 PRO z dobrym trybem nocnym, zoomem, akumulatorem o pojemności 10400mAh oraz powiadomieniami alarmowymi i szybkim wykrywaniem ruchu.
ODPOWIEDZ