Rozwody Trójmiasto

kami9922

Rozwody Trójmiasto

Post autor: kami9922 »

Czeka mnie rozwód i chyba ciężka rozprawa. Trzeba określić alimenty, opiekę nad dziećmi, a po wszystkim jeszcze podział majątku. Muszę mieć odpowiednią pomoc prawną. Kogo najlepiej wybrać?
Marta9902

Re: Rozwody Trójmiasto

Post autor: Marta9902 »

Jeśli wszystko musicie poustalać, no to faktycznie najlepiej zaangażować w nią kogoś, kto ma odpowiednią znajomość prawa. Jeśli Gdańsk będzie Ci odpowiadał, to sprawdźcie kancelarię mecenasa Mindykowskiego.
Hirek

Post autor: Hirek »

Separacja przed rozwodem daje parom czas na przemyślenie decyzji i ocenę, czy rozwód jest jedynym rozwiązaniem. W trakcie separacji, osoby mogą również sprawdzić, jak radzą sobie finansowo na własną rękę. Wiele szczegółów na ten temat dostępnych jest na stronie https://nationalsales.pl/co-daje-separa ... -rozwodem/ i taki okres może być również czasem na mediację i próby naprawy relacji.
PiotrW

Post autor: PiotrW »

A macie jakieś namiary na mecenasa Mindykowskiego? W jaki sposób można się z nim skontaktować? Gdzie dokładnie znajdę jego kancelarię? Możecie mi coś więcej podpowiedzieć?
Marta9902

Post autor: Marta9902 »

W internecie znalazłam numer do kancelarii mecenasa Mindykowskiego - 530-732-915. Adres też dostępny jest online, więc nie będzie żadnego problemu, aby umówić się na spotkanie :)
Inny

Post autor: Inny »

Kwestia podziału majątku po rozwodzie jest często źródłem wielu wątpliwości. Jak wskazuje artykuł https://businesswomanlife.pl/czy-po-roz ... a-majatku/, w przypadku wspólności majątkowej, majątek zgromadzony podczas małżeństwa zazwyczaj dzielony jest po połowie. Jednakże istnieją pewne wyjątki, na przykład, gdy jedna ze stron wykaże, że przyczyniła się w większym stopniu do jego powstania lub jeśli doszło do rażących zaniedbań ze strony współmałżonka. Podział majątku może być także uzgodniony w inny sposób, jeśli obie strony dojdą do porozumienia.
ODPOWIEDZ