Witam wszystkich posiadaczy psiaków czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z karmami z firmy Primex? Czytałam ostatnio o diecie barfowej i zastanawiam się czy warto ją wprowadzić.
dieta barfowa polega na naśladowaniu sposobu żywienia dzikich przodków naszych pupili. Chodzi konkretnie o surowe, nieprzetworzone mięso - tak w dużym skrócie.
wiesz co ja karmy kupuje w gabinecie naszego weterynarza. Zerknij sobie na ich stronkę https://barf.pl/ i tam znajdziesz adresy gabinetów, gdzie można je kupić. Jeśli chodzi o ceny to moim zdaniem są bardzo przyzwoite biorąc pod uwagę, że płacisz za świetną jakość, mięso jest odpowiednio przebadane i meeega odżywcze.
no pewnie, że kilka jest i mięso z kurczaka, z cielęciny, z dziczyzny i wiele wiele innych Ja radziłabym od razu zrobić większy zapas bo jestem pewna, ze psiak szybko się do tej nowej karmy przekona
vizzka jeszcze raz bardzo dziękuje za informacje kupiłam juz nawet na próbę 2 opakowania i kurcze za mały zapas bo już nic z tego nie zostało trzeba jechać na większe zakupy
haha tolana to super, że się tak fajnie karma przyjęła i psiak się zajada. Zobaczysz, że szybciej niż myślisz zauważysz pozytywne skutki zmiany diety na tą barfową