Czesc,
mam ich kilka w ogrodzie przed domem. Wiecie jak o nie dbac?
iglaki
Najlepsze pomysły na urządzenie pięknego ogrodu i terenu wokół Twojego domu.
- Marysia_89
Re: iglaki
Post autor: Marysia_89 »
Hej,
Moze jakis nawóz do iglaków? Ja moge Ci polecic te z firmy Agrecol, musze przyznac, ze jeszcze kupuje jakies nawozy czy odzywki do kwiatkow to tylko tam. Polecam poczytac na ich temat!
Moze jakis nawóz do iglaków? Ja moge Ci polecic te z firmy Agrecol, musze przyznac, ze jeszcze kupuje jakies nawozy czy odzywki do kwiatkow to tylko tam. Polecam poczytac na ich temat!
- Żona
Takie iglaki przed domem świetnie sprawdzą się w grudniu, na boże narodzenie Trzeba je tylko ładnie udekorować A do tego przydadzą się na pewno kolorowe światełka i szklane bombki choinkowe, na przykład takie, jakie można zamówić w sklepie internetowym Happenings.pl. Polecam się tam rozejrzeć
- koneczka
Do ogrodu warto zakupić dobry wieloskładnikowy nawóz ogrodniczy. Ja polecam ze swej strony http://www.substral.pl/. Nie mogę na niego narzekać. Jest bardzo skuteczny , dopasowuje się do specyficznych potrzeb roślin. a w dodatku całkiem w przystępnej cenie go kupuje. Mam nadzieję, że i wy będziecie zadowoleni z tego wyboru.
- Flaminga
Szeroki wybór nawozów do iglaków znajdziecie tutaj: https://www.gardenowo.pl/srodki-i-nawoz ... do-iglakow
Poczytajcie o sobie różnych produktach, by wybrać najodpowiedniejszy dla swoich roślin. Ja w tym roku naprawdę jestem zadowolona z wyglądu swoich tuj. Pielęgnuję je już 4 rok i w końcu są takie, jakie być powinny
Poczytajcie o sobie różnych produktach, by wybrać najodpowiedniejszy dla swoich roślin. Ja w tym roku naprawdę jestem zadowolona z wyglądu swoich tuj. Pielęgnuję je już 4 rok i w końcu są takie, jakie być powinny
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budowa domu
- ↳ Fotowoltaika
- ↳ Rekuperacja, wentylacja
- ↳ Klimatyzacja
- ↳ Instalacje wodno-kanalizacyjne
- ↳ Ogrzewanie
- ↳ Elektronika dla domu
- ↳ Wokół domu - ogrórd
- ↳ Wnętrza
- ↳ Dla dzieci