Dywany
Remontujemy, urządzamy i dekorujemy. Porcja inspiracji dla każdego pasjonata architektury wnętrz.
Re: Dywany
Post autor: Żyrafa344 »
Ja dywany zazwyczaj do pralni oddaje. Nie lubię prać dywanów w domu, za dużo czasu to zajmuje, a potem jeszcze suszenie. W pralni mają tez odpowiednie do tego środki czyszczące.
Post autor: Żuk122 »
Odkurzacz piorący byłby spoko, tylko, że aktualnie nie mam możliwości zakupu takiego :/. Co do tej pralni to nie korzystałem nigdy z takiej. Znacie coś wartego polecenia w Warszawie?
Post autor: Żyrafa344 »
To sprawdz sobie tą pralnie https://www.pralnia-warszawianka.pl/. Bardzo dobrze piorą, mają odpowiednie środki itd. To pralnia na telefon, dzwonisz, a oni podjeżdżają pod wskazany adres. Fajne to bo nie musisz latać z dywanem przez pół miasta.
- mayczak
- Kontakt:
Zastanawiam się właśnie nad tym, jaki dywan do swoich pomieszczeń sobie wybrać. Propozycji jest tak naprawdę bardzo dużo
___
SEO Złota
___
SEO Złota
- Abiaszwasilewski5
Post autor: Abiaszwasilewski5 »
Moim zdaniem koniecznie powinieneś spojrzeć co ciekawego znajdziesz tu - źródło. Dość fajne porady na temat urządzania wnetrz.
Post autor: małka »
A powiedzcie mi, gdzie kupiliście dywany do swoich domów? Byłam oglądać co nieco stacjonarnie, ale niestety nic nie wpadło mi w oko. Za to propozycje od https://teppi24.pl/ totalnie mnie oczarowały A ceny wcale nie są mocno wygórowane. Ktoś z was robił już zakupy w tym sklepie?
Post autor: Łania29 »
Wiele rzeczy kupuję w internecie ale dywany są akurat tym towarem, który muszę dotknąć i sprawdzić osobiście. Dość długo szukałam odpowiadającego nam dywanu i okazało się ,że Galeria handlowa Janki oferuje duże możliwości.Tam jest po prostu wiele sklepów, w których można dostać dywany. Obejrzałam ich kilkanaście aż w jednym ze sklepów dokonałam zakupu.
Post autor: kaśka »
ja w warszawie tez kozystalam z pralni ale clis jest rewelacyjna. Teraz maz chce sie przeprowadzić i mam nadzieje ze bede miec dalej do nich blisko.
- malutka_alutka
Post autor: malutka_alutka »
Wg mnie i do salonu i do pokoju dziecięcego wpasują się dywany shaggy fioletowe. Są miękkie i nowoczesne, i dodatkowo ten kolor!
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budowa domu
- ↳ Fotowoltaika
- ↳ Rekuperacja, wentylacja
- ↳ Klimatyzacja
- ↳ Instalacje wodno-kanalizacyjne
- ↳ Ogrzewanie
- ↳ Elektronika dla domu
- ↳ Wokół domu - ogrórd
- ↳ Wnętrza
- ↳ Dla dzieci