apteka stacjonarna

Najlepsze pomysły na urządzenie pięknego ogrodu i terenu wokół Twojego domu.
gezja

apteka stacjonarna

Post autor: gezja »

które apteki stacjonarne są według was najtańsze? Jakie są wasze doświadczenia z DOZ? Kupowaliście albo kupujecie w tej aptece? Jak z cenami, wszystko tak drożeje i szukam tańszej alternatywy
welka0

Re: apteka stacjonarna

Post autor: welka0 »

wydaje mi się, że DOZ ma bardzo konkurencyjne ceny, nawet mimo szalejącej inflacji można u nich kupić za rozsądne pieniądze leki, suplementy, ja i moja cała rodzina tam kupujemy
misia89

Post autor: misia89 »

Też zauważyłam, że w DOZie ceny są bardzo w porządku, na pewno warto tam zajrzeć i zapytać o swoje leki bo może się okazać, że do tej pory przepłacaliśmy, suplementy też mają w dobrych cenach.
Łania

Post autor: Łania »

No właśnie DOZ jest idealnym przykładem na to, że nie zawsze opłaca się wszystko kupować w internecie. Ceny w DOZie, stacjonarnie, są naprawdę najniższe, a porównywałam różne apteki. Takie mamy czasy, że naprawę każda oszczędność się liczy.
Monia

Post autor: Monia »

Ja akurat niewiele kupuję, raz na jakiś czas coś przeciwbólowego czy jakiś suplement, ale powiem szczerze, że na rachunku za leki mojej babci jest ogromna oszczędność.

inside out elementary
bańkaa

Post autor: bańkaa »

Ja biorę leki regularnie, do tego jakies witaminy i suplementy, które kupuję regularnie. Zazwyczaj robię zakupy w dozie, nie zauważyłam, żeby tam w ostatnim czasie ceny poszły w górę.
marielka

Post autor: marielka »

Bo chyba nie poszły. Porównałam sobie niedawno ceny w aptekach i wydaje mi się, ze tylko w dozie trzymają się na tym samym poziomie. Przynamniej mniej więcej co miesiąc płacę tyle samo za podobny zestaw
Dela

Post autor: Dela »

Odnoszę takie samo wrażenie. Doz ma jeszcze normalne ceny, nie warto przepłacać w innych aptekach, różnice w cenach naprawdę czasami są spore. Ja nie zauważyłam, żeby w doz zrobili podwyżki.
neszka

Post autor: neszka »

Zgadzam się, w DOZie ceny tak nie szaleją do góry, kupuję u nich od dawna i teraz nie ma żadnych podwyżek, moje leki stacjonarnie zawsze są u nich dostępne co też jest dużym plusem.
Lisa

Post autor: Lisa »

Jakby co to w doz cały czas mają dobre ceny, co miesiąc płacę tyle samo za swoje standardowe leki, a gdzie indziej zapłaciłabym już dużo więcej. Także bardzo się cieszę, że jeszcze można kupić coś za rozsądną cenę i oby jak najdłużej.
garuszka

Post autor: garuszka »

Jeśli zakupy w stacjonarnej aptece to tylko w aptece DOZ, moim zdaniem tyko u nich ceny nie lecą w górę więc kupuję i leki na receptę - teraz w sezonie chorobowym i suplementy.
Nexa

Post autor: Nexa »

Zgadzam się, doz ma jeszcze przystępne ceny i tam póki co robię cały czas zakupy, nie lubię przepłacać. Warto robić rozeznanie cen w aptekach, bo niestety czasami można sporo przepłacić.
baliska

Post autor: baliska »

W moim mieście też doz wychodzi najlepiej cenowo więc cały czas kupuję w nich, mają też duży wybór suplementów w dobrych cenach, mam też do nich blisko więc w sumie to moja ulubiona apteka.
celina

Post autor: celina »

To tak jak u nas, leki ogólnie poszły do góry, a w DOZ jakoś te ceny trzymają się po staremu. Kupuję u nich od jakiegoś czasu i nie zauważyłam podwyżek na moich lekach.
ODPOWIEDZ