Budowa domu
Przed, po i w trakcie budowy, projekty, ekipy, technologie, materiały.
Budowa domu
Post autor: renataborki »
Cześć! Planuję budowę domy i szukam rekomendacji na temat firm oferujących usługę, taką jak budowa domów Dolny Śląsk. Szczególnie zależy mi na jakości prac i dotrzymywaniu terminów. Ktoś może coś podpowiedzieć?
Re: Budowa domu
Post autor: kitti »
Jakoś niespecjalnie wiem, na czym polega cała ta nagonka na panele solarne, ale finalnie też będziemy je zakładać, dlatego potrzebuję wskazówek od Was. Mianowicie, mam tutaj https://b2b.loob.com.pl/pl/shop ciekawy sklep z wyposażeniem odnośnie takiego właśnie procederu. Czy uważacie, że warto się tutaj doposażać w konieczny dla fotowoltaiki sprzęt?
Post autor: Kilkom »
Na jakie drzwi stawiacie? Drewniane czy stalowe? Ja mam stalowe KMT Supertherm 90 i uważam, że to optymalny wybór. Tłumią hałas, ograniczają straty ciepła, do tego są antywłamaniowe, trudne do wyważenia. Duży plus to na pewno ud 0,78 ii grubość skrzydła 90 mm. Nowoczesny design sprawia, że drzwi pasują do każdego stylu aranżacyjnego
Post autor: kariina »
Niedawno znalazłam pompę zatapialną MC4 High Flow od Pedrollo. Ogólnie jest ona bardzo starannie wykonana, cicho działa,a do tego jest dostępna w atrakcyjnej cenie
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budowa domu
- ↳ Fotowoltaika
- ↳ Rekuperacja, wentylacja
- ↳ Klimatyzacja
- ↳ Instalacje wodno-kanalizacyjne
- ↳ Ogrzewanie
- ↳ Elektronika dla domu
- ↳ Wokół domu - ogrórd
- ↳ Wnętrza
- ↳ Dla dzieci