Kamera obrotowa Orllo Z7 - opinie

Przed, po i w trakcie budowy, projekty, ekipy, technologie, materiały.
Wodik

Kamera obrotowa Orllo Z7 - opinie

Post autor: Wodik »

Cześć,
Czy będziecie mi w stanie powiedzieć coś więcej na temat wyboru kamer obrotowych do zamontowania wokół domu, które będą cechowały się dobrymi parametrami technicznymi, jakością obrazu, trybem nocnym i powiadomieniami oraz alarmem. Czy może ktoś ma Orllo Z7 i chciałby się podzielić spostrzeżeniami?
Michos54

Re: Kamera obrotowa Orllo Z7 - opinie

Post autor: Michos54 »

W takim razie jeśli rozglądasz się za porządnymi opcjami w zakresie kamer obrotowych to jak najbardziej warto przyjrzeć się marce orllo u których znajdziesz kilka opcji kamer obrotowych zewnętrznych. Akurat co do Z7 mogę sie pozytywnie wypowiedzieć dobry tryb nocny, podążanie za ruchem i alarm z powiadomieniami.
Konrad43

Post autor: Konrad43 »

Dobry monitoring przede wszystkim daje spokój, szczególnie podczas dłuższych wyjazdów kiedy można sobie w każdej chwili podejrzeć obraz na aplikacji. Do tego mając jednocześnie powiadomienia alarmowe z detekcją ruchu z podążaniem za ruchem. OrlloZ7 wpisuje się w ten temat z zasięgiem trybu nocnego do 40m. Na promocji jest teraz u nich na sklepie za 699zł
Bobi55

Post autor: Bobi55 »

Ja już na początku budowy zadbałem o zabezpieczenie działki, jednak sporo materiałów leżało wolno bo nie było gdzie ich schować. A też nie było blisko sąsiadów także dla dodatkowego zabezpieczenia po prostu się zdecydowaliśmy i nie żałujemy bo przynajmniej dwa razy ktoś chciał bez pozwolenia wejść w nocy ... Po alarmie dziwiekowym i swietlnym szybko uciekli.
Sebisz

Post autor: Sebisz »

Orllo Z7 to bardzo dobra kamera na kartę SIM IP w wydaniu obrotowym, aby móc monitorować większy kawałek działki i dzięki temu można ograniczyć się do jednej sztuki. Sama kamera ma funkcje podązania za ruchem, alarmy, a nawet tryb nocny w kolorze do 20m. Tu jest teraz na promocji https://orllo.pl/kamera-zewnetrzna-obro ... am-z7.html
ODPOWIEDZ