Kurs
Przed, po i w trakcie budowy, projekty, ekipy, technologie, materiały.
Re: Kurs
Post autor: Piotr 125 »
uważam że moim zdaniem warto się doszkolić w czymś dodatkowym jeszcze polecam market chemko bo mają na miejscu mieszalnię farb i tynków mają duży wybór artykułów budowlanych chemii budowlanej dodatków do aranżacji wnętrz klei farb pap pianek gipsów betonów wiertarek wierteł płyt kartonowo gipsowych płytek ceramicznych obrusów lamp lewarków podnośników opon dętek rowerowych zapraw suchych cementowych zlewów odzieży roboczej i wiele innych artykułów mają miłą i fachową obsługę miejscowy transport i stronę www.chemko.com.pl www.chemko.pl
Post autor: aarczee »
Jeśli chodzi o mnie, to ja na pewno mogę powiedzieć, że sensem mojego działania jest to, by ciągle się rozwijać. I nie mogę się zastanowić, czy zgrzewanie rur pe szkolenie jest ważne. Ciekawi mnie, jak to widzicie, jakie są rozwiązania i kwestii. Dajcie znać, co wiecie. Jakie macie informacje.
Post autor: małgośka »
Jeśli chodzi o mentoring to właśnie ja myślę o tym by wybrać https://www.coachwise.org/model-coachwise-mentoring/ . Faktycznie oferta tej firmy jest bardzo atrakcyjna, dodatkowo też usługi są tutaj świadczone na naprawdę wysokim poziomie
Post autor: marzeniak »
Wszystko tez zalezy od branzy, w ktorej chcemy sie rozwijac, ale wlasciwie wszedzie teraz przydadza sie umiejetnosci z programow office - np taki kurs powerpoint mozna nawet online w wolnej chwili zrobic, a znacznie zwiekszy nasze umiejetnosci wykorzystywania programu
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budowa domu
- ↳ Fotowoltaika
- ↳ Rekuperacja, wentylacja
- ↳ Klimatyzacja
- ↳ Instalacje wodno-kanalizacyjne
- ↳ Ogrzewanie
- ↳ Elektronika dla domu
- ↳ Wokół domu - ogrórd
- ↳ Wnętrza
- ↳ Dla dzieci