Pokoik dla malutkiego dziecka
Zastanawiasz się, jak urządzić pokój dla dziecka? Szukasz inspiracji na dodatki? Nie wiesz, gdzie kupić najlepsze meble do pokoju dziecięcego? Zajrzyj tutaj!
- Klaudyna-79
Pokoik dla malutkiego dziecka
Post autor: Klaudyna-79 »
Hej! Urządzamy właśnie pokoik naszego maluszka, powoli zamierzamy go przyzwyczajać do jego własnego lokum, chociaż zdaję sobie sprawę, że łatwo nie będzie. No ale ja nie o tym, przychodzę po poradę - jakie meble do pokoju dziecięcego kupić dla trzylatka? Jakie łóżko dla malucha w jego wieku będzie najwygodniejsze? Czy coś poza komodą też kupować? biurko na razie raczej nie jest potrzebne
Re: Pokoik dla malutkiego dziecka
Post autor: Lalalala »
Wiesz, może zdarzyć się tak, że maluszek nie będzie chciał spać przy zgaszonym świetle, stąd też warto zakupić lampy ze ściemniaczem. Wierz mi, to na prawdę pomocne ja swoją kupiłam tutaj https://mlamp.pl/pl/menu/lampy-ze-sciemniaczem-308 . Ogólnie, polecam zapoznać się z ich bogatą ofertą, na pewno znajdziesz coś dla siebie. Ceny mają bardzo dobre, więc nie przepłacisz. Jeśli będziesz miała jakieś pytania co do lamp, skontaktuj się z obsługą klienta, a fachowo Ci doradzą, tak jak mi
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budowa domu
- ↳ Fotowoltaika
- ↳ Rekuperacja, wentylacja
- ↳ Klimatyzacja
- ↳ Instalacje wodno-kanalizacyjne
- ↳ Ogrzewanie
- ↳ Elektronika dla domu
- ↳ Wokół domu - ogrórd
- ↳ Wnętrza
- ↳ Dla dzieci