Witam,
Szukam dobrej kamery obrotowej na plac budowy jako dodatkowe zabezpieczenie materiałów przed kradzieżami. Będziecie mi w stanie powiedzieć cos więcej na temat kamery Orllo TZ1 Pro, bo aktualnie nie ma tam zasilania prądu i internetu. A też nie chcę kupować kamery, która zaraz trzeba będzie wymieniać.
Kamera na budowę Orllo TZ1 PRO - opinie
Re: Kamera na budowę Orllo TZ1 PRO - opinie
Post autor: Kondzik »
Jakość obrazu i zakres funkcji to podstawa. Dlatego jeżeli szukacie porządnego sprzętu na lata do zabezpieczenia okolic wokół domu, czy na działce to TZ1 PRO się sprawdzi. Z dobrym zoomem, powiadomieniami alarmowymi i oprócz panelu solarnego też jest wbudowany akumulator o pojemności 10400 mAh
Post autor: Frokisz »
Polecam też sprawdzić sobie rankingi w zakresie fotopułapek, bo dokładny opis kilku modelu może na pewno ułatwić wybór. Trzeba przyznać, że orllo ma naprawdę dobry sprzęty w rozsądnych cenach. Z dobrym trybem nocny, powiadomieniami push, email i konkretnym zoomem żeby móc szybko wykyrć potencjanych włamywaczy. Ten model ma wszystko czego od takiej kamery mozna oczekiwać
Post autor: Golin77 »
Dobra kamera z alarmem to podstawa skutecznej ochrony domu przed próbami włamania, czy kradzieży rzeczy znajdujących się na działce. Ja uważam, że dobry monitoring nie musi być bardzo drogi i akurat w orllo można znaleźć dobre fotopułapki z akumulatorem i panelem solarnym.
Post autor: Łukisz56 »
Zarówno TZ1 PRO oraz MORO to naprawdę niezłe rozwiązania w dobrej cenie. Kamery obrotowe z dodatkowym zasilaniem są mega wygodne kiedy trzeba zabezpieczyć domek letniskowy, budynki gospodarcze, czy po prostu działkę aby nikt nie powołany się w tym miejscu nie pojawiał. Tu jest dobry zoom, detekcja ruchu i powiadomienia
Wróć do „Elektronika dla domu”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budowa domu
- ↳ Fotowoltaika
- ↳ Rekuperacja, wentylacja
- ↳ Klimatyzacja
- ↳ Instalacje wodno-kanalizacyjne
- ↳ Ogrzewanie
- ↳ Elektronika dla domu
- ↳ Wokół domu - ogrórd
- ↳ Wnętrza