Okna Drutex - jakie opinie?

Przed, po i w trakcie budowy, projekty, ekipy, technologie, materiały.
marika9302

Okna Drutex - jakie opinie?

Post autor: marika9302 »

Znaną marką, jeśli chodzi o okna zdecydowanie jest firma Drutex. Muszę przyznać, że właśnie rozważam ich ofertę i poszukuję dobrego modelu dla siebie. Czy Waszym zdaniem sprawdzą się ich okna w nowoczesnym domu?
sami933

Re: Okna Drutex - jakie opinie?

Post autor: sami933 »

Uważam, że jak najbardziej ich okna sprawdzą się w nowoczesnym domu. Mają ogólnie bardzo duży wybór. Upatrzyliśmy model Iglo Energy. Są to okna 7-szybowe, dobrze wygłuszają i są bardzo szczelne. Liczę, że będziemy z nich bardzo zadowoleni.
piotrrr

Post autor: piotrrr »

No powiem Wam szczerze, że też właśnie pod uwagę biorę taką opcję, jak okna Drutex, ale nie wiem, na co zwracać uwagę przy ich ofercie. Podpowiecie mi? Co jest najważniejsze?
sami933

Post autor: sami933 »

Aby dobrać dla siebie właściwe okna musisz przede wszystkim wiedzieć, czego oczekujesz. No i najistotniejsze jest to, do jakiego budynku takie okna wybierasz. Możesz coś więcej o tym powiedzieć?
piotrrr

Post autor: piotrrr »

Jestem w trakcie budowy domu. Potrzebuję okien, które pasują do nowoczesnych okien, no i w tym będzie jedno okno tarasowe. Posprawdzałem już modele od Drutex i mam kilka faworytów, którzy bez problemu powinni się sprawdzić.
Jogi

Post autor: Jogi »

Jako dodatek do okna, proponuje dobrać odpowiedniej klamki...
Jeśli chodzi o Internet, to mam jeden sklep który mogę Wam polecić!
Znajdziecie go pod adresem http://www.klamkidodrzwi.sklep.pl/nowos ... a,366.html
ODPOWIEDZ