domowe majsterkowanie
Kącik dla majsterkowiczów. Dzielimy się poradami z dziedziny remontów i urządzania przestrzeni. Szukasz najłatwiejszych w utrzymaniu płytek do łazienki? Chcesz naprawić pralkę? Pomożemy.
- bluberka
domowe majsterkowanie
Z jakich elektronarzędzi do domowego majsterkowania jestesie najbardziej zadowoleni? Korzystacie głównie z sieciowych urządzeń czy tez z akumulatorowych? Warto kupować urządzenia jeednej marki?
- iliaaa12
Re: domowe majsterkowanie
U nas tylko mąż korzysta z takiego sprzętu. Z tego co pamiętam to urządzenia są z makity, ale nie jestem pewna.
Poczytaj artykuł na temat zapobiegania zmarszczkom: https://mialenia.pl/blog/maseczki-na-zm ... ma-w-domu/
- petrova
Na pewno przydatna jest wiertarko-wkrętarka. Mój model ryobi ciągle w użyciu, meble błyskawicznie można dzieki niej skręcić a jak trzeba coś przyczepić na ścianie to migiem robi dziurę, fajne jest to że można potem taniej rozbudowywać swój warsztat, bo mają w serii ponad 100 urzadzęń do których pasuje ten sam akumulattor i ładowarka
- TheBob
Dla mnie też to bardzo ciekawy temat, bo ostatnio dużo majsterkuję i kupiłem sporo sprzętu. Część mam na prąd, kilka akumulatorowych np. urządzenie wielofunkcyjne, wygodne jest w użyciu, ale z kolei bateria krótko trzyma i moc jest mniejsza. Ale moim zdaniem najważniejsze jakich akcesoriów do narzędzi używamy, więc polecam Wam stronę sklepu Artykuły Techniczne https://artykulytechniczne.pl/produkty/ ... ortha.html. Nawet dobra wiertarka nic nie zdziała bez odpowiedniego wiertła, a tam znajdziecie najlepszej jakości gwintowniki, piły, narzynki, frezy, wiertła i wiele innych tego typu.
- mili898
To ja akurat do domowego majsterkowania przede wszystkim potrzebuję odpowiednich sprzętów. O ich zakup dba mąż, bo ja kompletnie nie znam się na kwestiach technicznych takich sprzętów. Na ten moment szuka on idealnej wiertarki i wiem, że przegląda oferty i sprzęty, które widoczne są na stronie https://www.ceneo.pl/Wiertarki bo tam od razu może porównać wszystkie ceny.
- bluberka
ja nie brałam udziału ale wiem, że jest taka możliwość i co jakiś czas robią te testy. Same elektronarzędzia ryobi znam, mają super serię one+, bardzo wytrzymałe i trwałe są te urrządzenia i w przystępnej dla majssterkowicza cenie
naprawa lastryko
naprawa lastryko
- Adi3883
Doświadczonym dostawcą sprzętu wyposażenia warsztatowego jest https://sklep.sumax.pl/. Poza zakupem świetnej jakości narzędzi można także je wynająć. Podczas zakupów mamy również możliwość wyboru płatności w opcji ratalnej. To super sprawa, zwłaszcza przy potrzebie większego zaopatrzenia.
- ghalvorson
Post autor: ghalvorson »
Domowe majsterkowanie okazało się bardzo dobrym pomysłem na wolny czas. Jednak brakuje mi wiedzy, czy możecie mi podpowiedzieć skąd należy ją czerpać?
- karaniewiara
Post autor: karaniewiara »
Lubię uniwersalne zestawy, które nie zajmują dużo miejsca, a mają wiele zastosowań.
- mayczak
- Kontakt:
Nie ma majsterkowania bez odpowiednich narzędzi, maszyn i sprzętów, więc koniecznie trzeba się w nie zaopatrzyć. Myślę, że jak najbardziej pomocna może być tutaj oferta, którą posiadają sklepy jula poznań. Koniecznie sprawdźcie, czy takie sklepy dostępne są w Waszej okolicy. Jeśli tak, to korzystajcie!
Wróć do „Majsterkowanie i remonty”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budowa domu
- ↳ Fotowoltaika
- ↳ Rekuperacja, wentylacja
- ↳ Klimatyzacja
- ↳ Instalacje wodno-kanalizacyjne
- ↳ Ogrzewanie
- ↳ Elektronika dla domu
- ↳ Wokół domu - ogrórd
- ↳ Wnętrza