Cześć,
Czy może macie kamery obrotowe Orllo Z20? Jesli tak, to czy warto je wybrać jako dodatkowa ochrona domu podczas naszej nieobecności. Akurat w okresie wakacyjnym dość często nikogo nie będzie w domu, a jako że mieszkamy z dala od innych domów to wolelibyśmy mieć wszystko pod kontrolą i w razie czego móc szybko zareagować. Pomożecie?
Kamera obrotowa Orllo Z20 - opinie
Kącik dla majsterkowiczów. Dzielimy się poradami z dziedziny remontów i urządzania przestrzeni. Szukasz najłatwiejszych w utrzymaniu płytek do łazienki? Chcesz naprawić pralkę? Pomożemy.
Re: Kamera obrotowa Orllo Z20 - opinie
Post autor: Krzysztoferro96 »
Hej, ja mam w tym zestawie z nagrywarką to śmiga aż miło, w tej cenie nic lepszego nie dostaniesz Do tego dysk 1TB do nagrywarki i masz pełnoprawny monitoring domu
Post autor: Antok32 »
Tu się zgodzę, bardzo dobre kamery WIFI IP za rozsądne pieniądze. Proste w obsłudze, dobry zoom, powiadomienia i trybem nocnym. Po wykryciu ruchu od razu wysyła powiadomienie alarmowe. No i na plus, że w każdej chwili przez apkę można podejrzeć obraz. Podczas urlopu daje to duży spokój.
Post autor: Dobbo »
Fajny sprzęt za rozsądne pieniądze, można w dowolnym momencie podejrzeć co dzieje się w otoczeniu domu, jak wykryje ruch to od razu wysyła powiadomienia, jakość nagrywania 4K, alarmem dźwiękowym i świetlnym z dobrym zoomem także w nocy zblizających się intruzów szybko wykryje.
Post autor: Frukko »
Ja też uważam, że można za kilka stówek kupić już dobre kamery obrotowe zewnętrzne i takie dwie jak najbardziej mogą wystarczyć do ochrony domu przed włamywaczami mając dobry zoom, powiadomienia, tryb nocny i alarmy dźwiękowe świetlne
Post autor: rewka »
Takie kamery obrotowe są mega fajne, ja polecam też zerknąć na ten zestaw kamer - https://www.orllo.pl/zestaw-kamery-wifi ... -z12.html/ Może się super sprawdzić jako monitoring na przykład do posesji itd
Post autor: Fonzi »
na pewno warto postawić na jakościowy sprzęt, który posłuży latami. Odnośnie wyboru na pewno warto zajrzeć do specyfikacji. Niedroga, a naprawdę dobra kamera obrotowa z trybem nocnym i detekcją ruchu. Ogólnie sama apka prosta w obsłudze.
Wróć do „Majsterkowanie i remonty”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budowa domu
- ↳ Fotowoltaika
- ↳ Rekuperacja, wentylacja
- ↳ Klimatyzacja
- ↳ Instalacje wodno-kanalizacyjne
- ↳ Ogrzewanie
- ↳ Elektronika dla domu
- ↳ Wokół domu - ogrórd
- ↳ Wnętrza