krwserwis.pl - opinie
Kącik dla majsterkowiczów. Dzielimy się poradami z dziedziny remontów i urządzania przestrzeni. Szukasz najłatwiejszych w utrzymaniu płytek do łazienki? Chcesz naprawić pralkę? Pomożemy.
- Adam-99
krwserwis.pl - opinie
Witajcie, forumowicze! Przychodzę do was z pytaniem o firmę krwserwis.pl. Czy ktoś z was współpracował z nimi przy zakładaniu klimatyzacji w domu? Interesuje mnie przede wszystkim jakość wykonania instalacji i koszty. Będę wdzięczny za wasze odpowiedzi.
- Andżelika1965
Re: krwserwis.pl - opinie
Post autor: Andżelika1965 »
Jak najbardziej mogę ci polecić usługi firmy KRW Serwis. Montowali u mnie klimatyzację w zeszłym roku i wszystko było w jak najlepszym porządku. Mają naprawdę porządne klimatyzatory i długi okres gwarancji, możesz śmiało się do nich odzywać. Odpowiedzą na wszystkie twoje pytania.
- dana-78
Ja mam klimatyzację od KRW Serwis od zeszłego lata i to jest prawdziwe ZBAWIENIE w te upały. Urządzenie jest super jakości, pracuje cicho i bezawaryjnie. Jeśli jeszcze się zastanawiasz, to moim zdaniem naprawdę warto.
- Dalia1978
Cena nie była wygórowana, raczej w porządku. Jak za tę jakość, myślę, że super. Montaż odbył się szybko, bez problemów, panowie bardzo mili i pomocni, a sprzęt działa bez zarzutu po dziś dzień.
- pitaja
Od dłuższego czasu szukasz odpowiedzi jak poradzić sobie z tym problemem ? Otóż mam dla Ciebie wspaniałą informację! Poświęciłem trochę swojego cennego czasu aby dowiedzieć się więcej na ten temat i o to są wyniki moich poszukiwań : https://klima-pro.pl/
Wróć do „Majsterkowanie i remonty”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budowa domu
- ↳ Fotowoltaika
- ↳ Rekuperacja, wentylacja
- ↳ Klimatyzacja
- ↳ Instalacje wodno-kanalizacyjne
- ↳ Ogrzewanie
- ↳ Elektronika dla domu
- ↳ Wokół domu - ogrórd
- ↳ Wnętrza