Labi.pl - opinie
Kącik dla majsterkowiczów. Dzielimy się poradami z dziedziny remontów i urządzania przestrzeni. Szukasz najłatwiejszych w utrzymaniu płytek do łazienki? Chcesz naprawić pralkę? Pomożemy.
- Augusta
Re: Labi.pl - opinie
Ja też mam meble z Labi właśnie z kolekcji Cosmo, z czarnymi frontami i wygląda to naprawdę fantastycznie. Meble są porządne, solidne, widać, że wytrzymają z nami długie lata.
osp podlipie
osp podlipie
- Celestia-63
Post autor: Celestia-63 »
A ja od labi.pl mam meble łazienkowe i tak jak poprzedniczka mogę potwierdzić, że jakość jest super. Są bardzo funkcjonalne, ale proste i ładne.
- Barbara-87
Post autor: Barbara-87 »
Bardzo dobre meble, porządnie wykonane, widać, że to nie szafki z sieciówki, tylko od porządnego stolarza. Ja mam z Labi meble kuchenne i nie mogłam wybrać lepiej.
- Cezary
Jeśli chcesz porządnych mebli, to wiadomo, że najlepiej zamówić od małej firmy, która sama je produkuje niż kupić w wielkim sklepie, który z jakościowymi meblami nie ma nic wspólnego. Ja Labi bardzo polecam, znają się na rzeczy.
- deresa
Mam w domu prawie same meble od labi.pl i serdecznie polecam, jeśli jeszcze się wahasz! Są pięknie wykonane i bardzo stylowe. Fajne jest to, że mają na tyle uniwersalny styl, że przez lata nie wyjdą z mody.
- dobieslaw88
Post autor: dobieslaw88 »
Labi ma piękne, bardzo jakościowe meble. Zanim się zdecydowałem, sam szukałem opinii i wszyscy zgodnie polecają. Już wiem dlaczego
- Dajmira-77
Post autor: Dajmira-77 »
Wszyscy chwalą jakość Labi i tu się zgadzam, ale ja jestem też zachwycona szybkością wykonania! Chciałam szybko wykończyć remont i naprawdę ekspresowo wykonali mi szafę.
- aida-79
Ja mam z Labi meble z kolekcji Alfa i jestem w nich zakochana. Są piękne. Szafki można było dowolnie komponować, a kontakt był bardzo przyjemny, można było się dogadać.
św aleksandra patronka
św aleksandra patronka
- Radomiła1985
Post autor: Radomiła1985 »
Robią porządne, solidne meble. Ich jakość to zdecydowanie nie to samo, co to, co znajdziemy w zwykłych sieciówkach. Czuć i widać różnicę. Bardzo polecam, jeśli chcecie mieć meble, które przetrwają lata.
- ludwina_96
Post autor: ludwina_96 »
Zgadzam się, jakością biją sieciówkowe meble na głowę. Warto robić meble w labi.pl. To meble na lata.
- Hadriana1979
Post autor: Hadriana1979 »
Jakość spełniła moje oczekiwania, warto zainwestować w porządne meble. Wiem, że będą ze mną przez wiele lat.
- chwalisław1960
- cronin.elinor
Post autor: cronin.elinor »
O, dziękuje za polecenie. Muszę w końcu zastanowić się nad tym kogo zatrudnić do remontu.
Wróć do „Majsterkowanie i remonty”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budowa domu
- ↳ Fotowoltaika
- ↳ Rekuperacja, wentylacja
- ↳ Klimatyzacja
- ↳ Instalacje wodno-kanalizacyjne
- ↳ Ogrzewanie
- ↳ Elektronika dla domu
- ↳ Wokół domu - ogrórd
- ↳ Wnętrza