Remont domu

Kącik dla majsterkowiczów. Dzielimy się poradami z dziedziny remontów i urządzania przestrzeni. Szukasz najłatwiejszych w utrzymaniu płytek do łazienki? Chcesz naprawić pralkę? Pomożemy.
Awatar użytkownika
Hilary

Remont domu

Post autor: Hilary »

Jestem przed ogromnym remontem domu, muszę kupić różnego rodzaju farby, rozcieńczalniki, izomur i inne takie rzeczy. Możecie mi powiedzieć ile tego wszystkiego kupić na 250 metrowy dom? Jeszcze z farbami to wiem mniej więcej jak policzyć, ale izomur czy rozcieńczalniki to nie mam pojęcia. Płytki położą nam fachowcy, ale malowanie czy panele robimy we własnym zakresie. Doradzicie coś?
lofia

Re: Remont domu

Post autor: lofia »

Przygotowując się do przeprowadzenia remontu, należy zwrócić uwagę na dobór odpowiednich materiałów, które pozwolą zachować naturalne piękno i charakter mebli. Jedną z ciekawych opcji, którą warto rozważyć, jest fornir orzech . Jest to bez wątpienia materiał, który cechuje się trwałością i wytrzymałością, dzięki czemu meble wykonane z tego surowca będą służyć przez wiele lat.
nadiiaa

Post autor: nadiiaa »

Moim zdaniem korzystnym zakupem może okazać się dla was lakier matujący . Właśnie bardzo wiele osób zachwalało sobie ofertę tej firmy. Lakiery jakie można tutaj kupić są bardzo estetyczne, a do tego wydajne.
nerrwil93

Post autor: nerrwil93 »

Czy znacie dobry lakier do drewna , który będzie dobrze pokrywał różne powierzchnie i będę mogła się na niego zdecydować w sieci? Może być też sklep, oby był tylko łatwo dostępny, żebym nie musiała specjalnie szukać. Jakieś podpowiedzi, porady w tym względzie?
ODPOWIEDZ