Remont domu
Kącik dla majsterkowiczów. Dzielimy się poradami z dziedziny remontów i urządzania przestrzeni. Szukasz najłatwiejszych w utrzymaniu płytek do łazienki? Chcesz naprawić pralkę? Pomożemy.
- Hilary
Remont domu
Jestem przed ogromnym remontem domu, muszę kupić różnego rodzaju farby, rozcieńczalniki, izomur i inne takie rzeczy. Możecie mi powiedzieć ile tego wszystkiego kupić na 250 metrowy dom? Jeszcze z farbami to wiem mniej więcej jak policzyć, ale izomur czy rozcieńczalniki to nie mam pojęcia. Płytki położą nam fachowcy, ale malowanie czy panele robimy we własnym zakresie. Doradzicie coś?
Re: Remont domu
Post autor: lofia »
Przygotowując się do przeprowadzenia remontu, należy zwrócić uwagę na dobór odpowiednich materiałów, które pozwolą zachować naturalne piękno i charakter mebli. Jedną z ciekawych opcji, którą warto rozważyć, jest fornir orzech . Jest to bez wątpienia materiał, który cechuje się trwałością i wytrzymałością, dzięki czemu meble wykonane z tego surowca będą służyć przez wiele lat.
Post autor: nadiiaa »
Moim zdaniem korzystnym zakupem może okazać się dla was lakier matujący . Właśnie bardzo wiele osób zachwalało sobie ofertę tej firmy. Lakiery jakie można tutaj kupić są bardzo estetyczne, a do tego wydajne.
Post autor: nerrwil93 »
Czy znacie dobry lakier do drewna , który będzie dobrze pokrywał różne powierzchnie i będę mogła się na niego zdecydować w sieci? Może być też sklep, oby był tylko łatwo dostępny, żebym nie musiała specjalnie szukać. Jakieś podpowiedzi, porady w tym względzie?
Wróć do „Majsterkowanie i remonty”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budowa domu
- ↳ Fotowoltaika
- ↳ Rekuperacja, wentylacja
- ↳ Klimatyzacja
- ↳ Instalacje wodno-kanalizacyjne
- ↳ Ogrzewanie
- ↳ Elektronika dla domu
- ↳ Wokół domu - ogrórd
- ↳ Wnętrza