Pranie wykładziny
- tamara1984
Pranie wykładziny
Post autor: tamara1984 »
Hejka. Postanowiłam wreszcie wziąć się za wypranie wykładziny w salonie, ale żaden specyfik na nią nie działa. Doszłam do wniosku, że lepiej byłoby poprosić o pomoc jakiegoś specjalistę i tak trafiłam na firmę Aquarius. Doradźcie, czy warto się z nimi kontaktować.
- Minerwa
Re: Pranie wykładziny
Właściwie to pranie dywanów i wykładzin to coś, czym Pan Jakub zajmuje się bardzo często, więc ma w tym duże doświadczenie. Poza tym używa skutecznych środków i potrafi doczyścić nawet najtrudniejszą plamę. Ja go bardzo serdecznie polecam.
Post autor: Dżony »
Jeśli faktycznie mamy już zabrudzony dywan czy wykładzinę to jak najbardziej bardzo fajnym pomysłem jest ich wypranie. Na ten moment ja również zastanawiam się nad rozłożeniem dywanu w kuchni. Nawet niedawno czytałem o tym na stronie https://www.female.pl/artykul/20308-dyw ... bry-pomysl i jestem wręcz przekonany, że może to być fajne rozwiązanie.
Post autor: Gośka »
Na pewno z czasem nasze dywany czy wykładziny się brudzą więc ich odpowiednie pranie jest jak najbardziej wskazane. Na ten moment ja również mam jeszcze w planach kupno kolejnego dywanu do salonu. Ogólnie to kliknij tutaj jeśli chcesz dowiedzieć się jakie dywany są na dzień dzisiejszy najładniejsze.
Wróć do „Usługi dla domu / mieszkania”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budowa domu
- ↳ Fotowoltaika
- ↳ Rekuperacja, wentylacja
- ↳ Klimatyzacja
- ↳ Instalacje wodno-kanalizacyjne
- ↳ Ogrzewanie
- ↳ Elektronika dla domu
- ↳ Wokół domu - ogrórd
- ↳ Wnętrza