Eleganckie lampiony i lampy sklep

Remontujemy, urządzamy i dekorujemy. Porcja inspiracji dla każdego pasjonata architektury wnętrz.
Awatar użytkownika
Rachela_82

Eleganckie lampiony i lampy sklep

Post autor: Rachela_82 »

Cześć! Poszukuję eleganckiej lampy do sypialni. Zależy mi na tym, żeby była to lampa podłogowa i miała wyjątkowy design. Polecicie mi jakieś produkty?
Awatar użytkownika
radomir-76

Re: Eleganckie lampiony i lampy sklep

Post autor: radomir-76 »

Hmm… A taka lampa? Według mnie jest bardzo stylowa, tylko jest sprzedawana bez abażuru, więc będziesz musiała coś dokupić.
Awatar użytkownika
dalia

Post autor: dalia »

Mam taką samą lampę u siebie w domu. Polecam, prezentuje się naprawdę świetnie. Dokupiłam do niej abażur w takim stylu: https://sweetliving.pl/kategoria-sypialnia/abazur-levelable-nude-xl-riviera-maison i wszystko tworzy elegancką, spójną całość. 
Awatar użytkownika
żaróweczki

Post autor: żaróweczki »

Ja szczerze polecam lampy Maytoni. To niemiecki producent, który stawia na wysokiej jakości materiały i solidne wykonanie. Sama zamawiałam do domu te lampy i jestem bardzo zadowolona :)
Awatar użytkownika
Pitros

Post autor: Pitros »

No to nie może być inaczej niż sklep - https://zfabryki.pl/pol_m_Lampy-186.html który zdecydowanie polecam z własnego doświadczenia, ponieważ to u nich kupiliśmy większość elementów oświetleniowych w naszym domu. A w wersji wiszącej szczególnie spodobały nam się u nich Geoxa oraz Simpli 5 które znalazły się w salonie i jadalni :)
aśka

Post autor: aśka »

a jak radzicie połączyć nowoczesne panele naścienne mi light z elegancją? Chciałabym uzyskać efekt tradycyjnego wnętrza ale jednak z wykorzystaniem eko produktów jak energooszczedne ledy
ODPOWIEDZ