Jak urozmaicić wystrój?
Remontujemy, urządzamy i dekorujemy. Porcja inspiracji dla każdego pasjonata architektury wnętrz.
- Norman_98
Re: Jak urozmaicić wystrój?
Jasne, że tak. Takie ścianki wodne stanowią świetną ozdobę i to nie tylko w domu, ale też w wielu budynkach użyteczności publicznej. To coś nietypowego, co tak naprawdę każdemu od razu wpadnie w oko.
- Riona
Ciekawe, ale myślę, że bardzo fajnym dodatkiem we wnętrzach może być odpowiednio dobrana zabudowa z karton gipsu. Takie zabudowy mogą mieć nie tylko charakter funkcjonalny, ale także dekoracyjny. Warto o szczegóły podpytać w profesjonalne firmie, która się tym zajmuje. W Krakowie np. firma FastKraków się w tym specjalizuje.
- finka125
Myśląc o dopasowanym wystroju, na pewno nie możemy zapominać o szczegółach, takich jak ozdobienie ścian. Jeśli więc zastanawiasz się jaki plakat na ścianę wybrać, polecam zajrzeć na stronę https://www.pogotowiewnetrzarskie.com/b ... ty-wnetrz/ gdzie znajdziesz sporo ciekawej i bardzo nowoczesnej inspiracji, która na pewno spełni Twoje oczekiwania i poczucie estetyki.
Post autor: maśka »
Cóz na pewno odpowiednie meble Mnie się ogólnie podobają białe meble, dodają one elegancji pomieszczeniom. Wyróżniają się na tle ciemniejszych ścian. No, ale to wszystko już kwestia gustu i stylu wnętrza. Ostatnio nawet widziałam całkiem atrakcyjne meble na stronie http://edinos.pl i tak zastanawiam się nad zastosowaniem taki nowoczesnych mebli. Myślę, że warto... Dzięki nim możemy efektywnie zaaranżować nasze wnętrza
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budowa domu
- ↳ Fotowoltaika
- ↳ Rekuperacja, wentylacja
- ↳ Klimatyzacja
- ↳ Instalacje wodno-kanalizacyjne
- ↳ Ogrzewanie
- ↳ Elektronika dla domu
- ↳ Wokół domu - ogrórd
- ↳ Wnętrza
- ↳ Dla dzieci