klej do butów
Remontujemy, urządzamy i dekorujemy. Porcja inspiracji dla każdego pasjonata architektury wnętrz.
klej do butów
Post autor: anżka »
kleiliście kiedyś buty?? Mam kilka par butów , którym by się przydała lekka naprawa, fajnie by było je naprawić ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Re: klej do butów
Post autor: wiśko »
spróbuj sobie kleju tadam, możesz go łatwo kupić w budowlanym albo kiosku, bardzo dobrze kleianżka pisze: ↑28 sie 2021, 15:40 kleiliście kiedyś buty?? Mam kilka par butów , którym by się przydała lekka naprawa, fajnie by było je naprawić ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
- oetadam
Witam! Dziękuję za wspomnienie kleju TADAM® Jest to elastyczny klej, który dzięki swoim właściwościom służy do napraw różnych części butów: czubków, brzegów, zapiętków, obcasów, podeszw i cholewek. Zachęcam do wypróbowania mocy jego działania!
Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Post autor: monka22 »
Nie chcę się wtrącać, lecz doradzić - że warto zwrócić uwagę na kleje specjalistyczne u firmy Ataszek. Według mnie tam znajdziecie coś odpowiedniego dla siebie. A oni w ofercie posiadają nawet klej poliuretanowy czy każdy inny.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budowa domu
- ↳ Fotowoltaika
- ↳ Rekuperacja, wentylacja
- ↳ Klimatyzacja
- ↳ Instalacje wodno-kanalizacyjne
- ↳ Ogrzewanie
- ↳ Elektronika dla domu
- ↳ Wokół domu - ogrórd
- ↳ Wnętrza
- ↳ Dla dzieci