klej do butów
Remontujemy, urządzamy i dekorujemy. Porcja inspiracji dla każdego pasjonata architektury wnętrz.
klej do butów
Post autor: anżka »
kleiliście kiedyś buty?? Mam kilka par butów , którym by się przydała lekka naprawa, fajnie by było je naprawić ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Re: klej do butów
Post autor: wiśko »
spróbuj sobie kleju tadam, możesz go łatwo kupić w budowlanym albo kiosku, bardzo dobrze kleianżka pisze: ↑28 sie 2021, 15:40 kleiliście kiedyś buty?? Mam kilka par butów , którym by się przydała lekka naprawa, fajnie by było je naprawić ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
- oetadam
Witam! Dziękuję za wspomnienie kleju TADAM® Jest to elastyczny klej, który dzięki swoim właściwościom służy do napraw różnych części butów: czubków, brzegów, zapiętków, obcasów, podeszw i cholewek. Zachęcam do wypróbowania mocy jego działania!
Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
ławostoły rozkładane 7 rodzajów
Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
ławostoły rozkładane 7 rodzajów
Post autor: monka22 »
Nie chcę się wtrącać, lecz doradzić - że warto zwrócić uwagę na kleje specjalistyczne u firmy Ataszek. Według mnie tam znajdziecie coś odpowiedniego dla siebie. A oni w ofercie posiadają nawet klej poliuretanowy czy każdy inny.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budowa domu
- ↳ Fotowoltaika
- ↳ Rekuperacja, wentylacja
- ↳ Klimatyzacja
- ↳ Instalacje wodno-kanalizacyjne
- ↳ Ogrzewanie
- ↳ Elektronika dla domu
- ↳ Wokół domu - ogrórd
- ↳ Wnętrza
- ↳ Dla dzieci