Cześć,
Macie jakieś fajne plakaty w mieszkaniu?
Plakaty
Remontujemy, urządzamy i dekorujemy. Porcja inspiracji dla każdego pasjonata architektury wnętrz.
- Marysia_89
Re: Plakaty
Post autor: Marysia_89 »
Hej,
Ja ostatnio u siebie w mieszkaniu powiesiłam plakaty z moimi psami. Wygląda to pięknie i przyznam, żę aż chce się spędzać w domu więcej czasu
Udało mi się to zrobić jako druk w Reprotechnice Wrocław. Kosztowało mnie to niewiele, a wygląda pięknie
Ja ostatnio u siebie w mieszkaniu powiesiłam plakaty z moimi psami. Wygląda to pięknie i przyznam, żę aż chce się spędzać w domu więcej czasu
Udało mi się to zrobić jako druk w Reprotechnice Wrocław. Kosztowało mnie to niewiele, a wygląda pięknie
Post autor: Sebioa »
Witam, jeśli chcesz fajne urządzić swój pokój, salon czy też kuchnię to polecam kupić na ścianę fototapetę, plakat bądź powiesić fajny obraz. jak dla mnie daje to bardzo dobrego uroku i wygląda przepięknie ściany nie są wtedy puste. Ostatnio znalazłem stronę https://www.pikselek.pl/plakaty mają tu bardzo duży wybór, bardzo dużo wzorów żeby pasowało do każdego pokoju. W szczególności polecał bym kupić fototapety na ścianę one jak dla mnie wyglądają najlepiej i dają szczególnego uroku pokojowi. Jeśli kupicie to na ścianę to uwierzcie mi że nie będziecie sobie już wyobrażali pokoju bez tego. Takie puste ściany wyglądają źle a taki obraz od razu daje odświeżenia dla waszego miejsca.
Post autor: czekolad »
Fajną sprawą jest, że zarówno plakat , obraz na płótnie czy też fototapetę można zrobić na wymiar i na indywidualne zamówienie.
Sprawia to, że nasza dekoracja jest unikatowa i niepowtarzalna.
Sprawia to, że nasza dekoracja jest unikatowa i niepowtarzalna.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budowa domu
- ↳ Fotowoltaika
- ↳ Rekuperacja, wentylacja
- ↳ Klimatyzacja
- ↳ Instalacje wodno-kanalizacyjne
- ↳ Ogrzewanie
- ↳ Elektronika dla domu
- ↳ Wokół domu - ogrórd
- ↳ Wnętrza
- ↳ Dla dzieci