Jakiś czas temu odziedziczyłam po mojej babci mieszkanie. W planach jest zrobienie tam remontu, ale raczej w opcji budżetowej, ze względu na to, że ma to być mieszkanie pod wynajem. Jesteście w stanie podrzucić mi jakieś sprawdzone rozwiązania? Gdzie warto kupić meble, szczególnie do kuchni? Jeśli chodzi o płytki, to wiem, że kupię porcelanosa z salonu Cerdesign.
Nie płaci za SEO sprawdź w BIG UWAGA !!!
Remont mieszkania na wynajem
Remontujemy, urządzamy i dekorujemy. Porcja inspiracji dla każdego pasjonata architektury wnętrz.
Re: Remont mieszkania na wynajem
Post autor: lolita12 »
Co powiesz na tę ofertę https://katowice.mdr.pl/ ? Jest to oferta mieszkań pod najem instytucjonalny. Mieszkania są położone tylko 4 km od centrum Katowic. Co więcej, znajdują się w otoczeniu lasu, z pięknym widokiem na zieleń, a dodatkowo, w budowie jest nowa droga dojazdowa do osiedla.
Re: Remont mieszkania na wynajem
Post autor: zonia »
Aby osiągnąć udany projekt remontowy, istotne jest zaangażowanie firm oferujących profesjonalne usługi najwyższej jakości. Szczególnie ważne jest to w przypadku szpachlowanie Poznań i dlatego należy wybrać doświadczonych wykonawców, którzy zapewnią doskonałe efekty.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budowa domu
- ↳ Fotowoltaika
- ↳ Rekuperacja, wentylacja
- ↳ Klimatyzacja
- ↳ Instalacje wodno-kanalizacyjne
- ↳ Ogrzewanie
- ↳ Elektronika dla domu
- ↳ Wokół domu - ogrórd
- ↳ Wnętrza
- ↳ Dla dzieci