Stolik pod gramofon - gdzie można takie znaleźć

Remontujemy, urządzamy i dekorujemy. Porcja inspiracji dla każdego pasjonata architektury wnętrz.
Lidka

Stolik pod gramofon - gdzie można takie znaleźć

Post autor: Lidka »

Hej,
Czy będziecie mi w stanie powiedzieć w jakich miejscach warto będzie szukać stylowych i jednocześnie dobrze wykonanych stolików pod gramofon, które będą przede wszystkim będą wyposażone w system antywibracyjny, z miejscem na płyty i jednocześnie nie zajmując dużo miejsca w salonie. Z góry dziękuję za spostrzeżenia!
Krobek

Re: Stolik pod gramofon - gdzie można takie znaleźć

Post autor: Krobek »

Jeśli chodzi o jakościowe rozwiązania to na pewno warto poszukiwania rozpocząć od takich sklepów jak FreeOutSound u których znajdziesz różne propozycje w tym zakresie, jak na przykład model FOS-55as wyposażony w system izolacyjny Ambipad i Izon. Jest miejsce na gramfon, płyty i akcesoria. Standardowy rozmiar to 60x120x50 takze nie zajmuje dużo miejsca.
Dorin

Post autor: Dorin »

Dokładnie jeśli chodzi o jakościowe rozwiązania w zakresie stolików pod gramofon to tutaj możesz sobie sprawdzić konkretne opcje https://freeoutsound.com/produkty,5761 w zależności od stylu, rozmiarów i opcji kolorystycznych. Mi się podoba taka bardziej wersja drewniana w wydaniu stolik hi-fi FOS-510sl Ampibad. Pozdrawiam i daj znać jak już jakiś konkretny wariant uda się znaleźć :)
Vorik

Post autor: Vorik »

Warto właśnie czasami nawet trochę więcej odłożyć i jednak kupić jeden porządny model na długie lata. Dużo lepiej będzie połączyć zarówno nowoczesny styl z funkcjonalnością. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie pomyślnie i po prostu zakup będzie w pełni udany czym się z nami podzielicie.
Fibres32

Post autor: Fibres32 »

Co do wersji szafik pod gramofon to mi się mega podoba taki przeszklony, jak FOS 50S Ambipad z miejscem na płyty gramofonowe bo sa regulowane szafki, posiada innowacyjny system antywibracyjny Ambipad, który skutecznie minimalizuje drgania oraz wibracje. Jakość muzyki z gramofonu jest naprawdę świetna warto dlatego do tego wyboru podejść w przemyslany spsob
ODPOWIEDZ