Kochani szukam kogoś kto czuje się najlepiej w realiźmie do zrealizowania dość spory plan na Peruna na plecach - dajcie polecajki będę wdzięczna za wszystkie namiary - lokalizacja nie gra roli bo z łodzi mogę wszędzie dojechać
Jeśli w realiźmie to polecam Henia z Jah Love Tattoo są w Wawie na Wilczej Zobacz sobie ich portfolio mają tam więcej artystów ale myślę że do tej roboty idealnie nada się Heniek
No widziałam te prace i powiem, że robia wrażenie! Chyba sama się zapiszę, tylko ja do Mai Bardzo podobają mi się te delikatne tatuaże, niekoniecznie jakieś duże bardziej takie minimalistyczne w kolorze
Dzieki wielkie za namiary, sprawdzę sobie Ogólnie jestem strasznie na tak, bo chce już od dłuższego czasu tatuaż. Ale nie chcę trafić do jakiegoś konowała stąd też ten research i poszukiwanie najlepszego kozaka od dziarek. Dziekuję bardzo za namiary, będę sprawdzać.
Dla niektórych osób tatuaże są sposobem wyrażenia buntu lub przynależności do określonej grupy społecznej, co może budzić kontrowersje. Ale na szczescie takich osób jest coraz mniej.
Istnieje wiele różnych stylów tatuażu – od tradycyjnych po nowoczesne. Przed zdecydowaniem się na tatuaż, warto poświęcić czas na zrozumienie różnych stylów i znalezienie tego, który najlepiej odpowiada twojemu gustowi.
JahLove Tattoo jest miejscem, gdzie bezpieczeństwo i higiena są na najwyższym poziomie. Jeśli szukasz studia, które stosuje jednorazowe igły i dba o czystość, to idealny wybór.
Według mnie te propozycje tatuazy sa mega, ja mam tylko narazie 8 tatuaży ale już mam pomysł na kolejne. Ogólnie uwielbiam taki rodzaj sztuki - tym bardziej jeśli tatuaże mają jakieś głębsze znaczenie A wy jak do tego podchodzicie?
jeśli szukasz w warszwce to totalnie polecam jahlove tattoo na ulicy Wilczej, sporo kozaków od różnych stylów dziarania od takich delikatnych i technicznych po realizm i anime. Według mnie to najlepsze studio w tej części Polski