Czesc,
Wiecie moze gdzie kupie ladne albumy na zdjecia?
Albumy fotograficzne
Najlepsze pomysły na urządzenie pięknego ogrodu i terenu wokół Twojego domu.
- Marysia_89
Re: Albumy fotograficzne
Post autor: Marysia_89 »
Hej,
Ja album tradycyjny kupilam ostatnio w sklepie albumyfoto.pl. Bardzo lubie trzymac zdjecia wywolane w albumach. Robia one jednak inny klimat niz przegladanie zdjec na komputerze czy telefonie
Ja album tradycyjny kupilam ostatnio w sklepie albumyfoto.pl. Bardzo lubie trzymac zdjecia wywolane w albumach. Robia one jednak inny klimat niz przegladanie zdjec na komputerze czy telefonie
- Myszka22
Ja bym poleciła po prostu allegro. Tam jest zawsze duży wybór. Ewentualnie często w okolicznych sklepach z upominkami/ kwiaciarniach, czy u fotografa po prostu, mają niecodzienne albumy. Ja kiedyś kupiłam u fotografa przepiękny album na panieński przyjaciółki, bo robiłyśmy z dziewczynami taki prezent ze wspomnieniami.
- cukrowa
Kiedyś modne było dawanie albumów ślubnych na wesele. My z mężem też dostaliśmy coś takiego, ale tak naprawdę jeszcze nie poukładaliśmy tam zdjęć, mimo że minęło może z 2,5 roku. Ogólnie to dobraliśmy sobie naprawdę ładny plener ślubny , ale zdecydowaliśmy się na złego fotografa i zdjęcia wyszły takie sobie. Bardzo tego żałujemy.
- mayczak
- Kontakt:
Taki album kupisz bez najmniejszego problemu w sieci.
___
http://cholesterol24.pl/
___
http://cholesterol24.pl/
Post autor: Bogdan79 »
uważam, że dalej fajną opcją jako dodatek prezentu ślubnego jest wręczenie albumu ślubnego, szczególnie takiego z grawerowaną, personalizowaną okładką co czyni ten drewniany album czymś wyjątkowym Te albumy na zdjęcia są wspaniałym wehikułem czasu, pozwala szybko powrócić do tych pięknych chwil Osobiście najbardziej podobają mi się drewniane albumy na zdjęcia wklejane, w których nie ogranicza nas format zdjęć... dlatego można stworzyć piękną pamiątkę.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budowa domu
- ↳ Fotowoltaika
- ↳ Rekuperacja, wentylacja
- ↳ Klimatyzacja
- ↳ Instalacje wodno-kanalizacyjne
- ↳ Ogrzewanie
- ↳ Elektronika dla domu
- ↳ Wokół domu - ogrórd
- ↳ Wnętrza
- ↳ Dla dzieci