Cześć,
Czy znacie może jakiś fajny sklep z bielizną dla kobiet? Chcę kupic jakiś prezent mojej dziewczynie
Bielizna
Najlepsze pomysły na urządzenie pięknego ogrodu i terenu wokół Twojego domu.
- JakubNowakowski
- JakubNowakowski
- PiotrKol
Re: Bielizna
Hej,
Wg mnie najlepszym sklepem online z bielizną dla kobiet jest sklep gaia. odwiedź ich strone internetową i sprawdź Moja dziewczyna jest zadowolona za każdym razem zadowolona, jak jej kupuje tam jakiś ładny prezent Powodzenia w szukaniu!
Wg mnie najlepszym sklepem online z bielizną dla kobiet jest sklep gaia. odwiedź ich strone internetową i sprawdź Moja dziewczyna jest zadowolona za każdym razem zadowolona, jak jej kupuje tam jakiś ładny prezent Powodzenia w szukaniu!
- bubu
A masz jakieś wymagania pod względem kupowania bielizny? Bo jednak każda z nas co innego lubi i inny fason preferuje. Ale tak czy siak ja bardzo polubiłam bieliznę wyszczuplającą i nawet kupiłam Gorsety wyszczuplające i modelujące. Wiecie, że takie gorsety są bardzo wygodne no i przy tym super tuszują niektóre niedoskonałości
- Żona
Ja zazwyczaj bieliznę zamawiam sobie przez internet. Ostatnio na przykład trafiłam na bardzo fajne koszulki nocne na stronie https://mewa24.pl/. Ogólnie muszę stwierdzić, że w sklepie tym mają rzeczy naprawdę świetnej jakości a po całkiem niewygórowanych cenach Polecam
- Filusia
Ostatnio na https://valetta.pl/ zamawiałam sobie kilka majtek i staników na wypróbowanie. Pięknie się prezentują, a wiadomo, że dobra bielizna robi robotę na pewno będę jeszcze u nich coś zamawiać w najbliższym czasie
Post autor: alissa »
Ja powiem wam, że mnie się teraz spodobały biustonosze damskie u firmy Ansin i pozostała bielizna też. Mam wrażenie, że u nich naprawdę można zamówić sobie coś solidnego , dobrego gatunkowo i przede wszystkim wygodne.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budowa domu
- ↳ Fotowoltaika
- ↳ Rekuperacja, wentylacja
- ↳ Klimatyzacja
- ↳ Instalacje wodno-kanalizacyjne
- ↳ Ogrzewanie
- ↳ Elektronika dla domu
- ↳ Wokół domu - ogrórd
- ↳ Wnętrza
- ↳ Dla dzieci