Co na insekty w ogrodzie?
Najlepsze pomysły na urządzenie pięknego ogrodu i terenu wokół Twojego domu.
- anastazja
Co na insekty w ogrodzie?
Poleciłby mi ktoś z was skuteczne środki na kleszcze w ogrodzie? Szczerze mówiąc, zastanawiałam się nawet nad skontaktowaniem się ze specjalistami od oprysków, bo trafiłam na ofertę firmy bijkomara.pl. Może ich znacie? Podzielicie się opiniami?
- Hermes_75
Re: Co na insekty w ogrodzie?
Doskonale znam tę firmę, bo nie raz wykonywali w moim ogrodzie opryski na kleszcze, ale usuwają też inne insekty jak właśnie komary czy meszki. Potwierdzam, że są nad wyraz skuteczni. Profesjonalnego podejścia również nie można im odmówić.
- franka
a coś o nich słyszałamanastazja pisze: ↑01 paź 2020, 12:10 Poleciłby mi ktoś z was skuteczne środki na kleszcze w ogrodzie? Szczerze mówiąc, zastanawiałam się nawet nad skontaktowaniem się ze specjalistami od oprysków, bo trafiłam na ofertę firmy bijkomara.pl. Może ich znacie? Podzielicie się opiniami?
- marek
Myślę że na takie rzeczy sprawdzi się oprysk na kleszcze Katowice bo u nas dzięki temu pozbyliśmy się kleszczy w zeszłym roku praktycznie na cały sezon dlatego w tym roku też o tym wcześniej pomyśleliśmy bo po co narażać się na ukąszenia i utratę zdrowia skoro można się kleszczy łatwo pozbyć.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budowa domu
- ↳ Fotowoltaika
- ↳ Rekuperacja, wentylacja
- ↳ Klimatyzacja
- ↳ Instalacje wodno-kanalizacyjne
- ↳ Ogrzewanie
- ↳ Elektronika dla domu
- ↳ Wokół domu - ogrórd
- ↳ Wnętrza
- ↳ Dla dzieci