Dobór właściwych okien
Najlepsze pomysły na urządzenie pięknego ogrodu i terenu wokół Twojego domu.
Dobór właściwych okien
Post autor: sebi889 »
Wiem, że na pewno chce mieć w swoim domu okna antywłamaniowe. Problem mam tylko z doborem właściwego producenta. Wiecie, na kogo najlepiej zwrócić uwagę? Jesteście z jakiś konkretnych producentów zadowoleni?
Re: Dobór właściwych okien
Post autor: Gość »
Według mnie, GEALAN oferuje szeroką gamę produktów, które mogą cię zainteresować. Sprawdź ich ofertę i daj znać, co sądzisz https://www.gealan.de/pl/ bo według mnie ich oferta jest naprawdę ciekawa
Post autor: polaaa022 »
A zerkałeś już na takie okna w ofercie Drutex? Tam jakość jest naprawdę wysoka, więc nie powinno być żadnego problemu z doborem odpowiedniego rozmiaru okien do Twojego domu.
Post autor: sebi889 »
Powiem tak - kojarzę firmę Drutex, ale nie miałem okazje jeszcze zerkać na ich ofertę. Mają jakieś modele warte sprawdzenia? Z pewnością ofertę można sprawdzić u nich na stronie, ale jeśli znasz konkretny model, to na pewno będzie łatwiej.
Post autor: pawelSM »
Dla mnie Drutex ma 2 modele, którymi można się zainteresować. Iglo 5 oraz Iglo EXT. Oba mają odpowiedni współczynnik przenikania ciepła. Najlepiej będzie, jeśli sprawdzisz te 2 modele, przeczytasz o ich właściwościach i wtedy dobierzesz ten odpowiedni z oferty tej firmy.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budowa domu
- ↳ Fotowoltaika
- ↳ Rekuperacja, wentylacja
- ↳ Klimatyzacja
- ↳ Instalacje wodno-kanalizacyjne
- ↳ Ogrzewanie
- ↳ Elektronika dla domu
- ↳ Wokół domu - ogrórd
- ↳ Wnętrza
- ↳ Dla dzieci