Materiał do mebli ogrodowych
Najlepsze pomysły na urządzenie pięknego ogrodu i terenu wokół Twojego domu.
- Wierzchosława-85
Materiał do mebli ogrodowych
Post autor: Wierzchosława-85 »
Chciałabym odnowić stare meble ogrodowe. Poszukuje dobrych jakościowo i w miarę tanich materiałów tapicerskich (tkanin, pianek). Znalazłam sklep Pinsola.pl i wstępnie spełnia moje oczekiwania, ale chciałabym poznać Waszą opinię. Może kupiliście coś w tym sklepie? Jesteście zadowoleni?
Re: Materiał do mebli ogrodowych
Post autor: Magniś »
Cześc. Zamawiałam materiał na meble ogrodowe w zeszłym roku. Maja tam w dobrej cenie tkaniny ogrodowe.
Obijaliśmy komplet dwóch foteli oraz kanapy, który miał już swoje lata . I o ile tapicerka poduch wyglądała kiepsko, to sam komplet wyglądał bardzo dobrze, tak wiec postanowiliśmy wymienić jedynie poduszki.
Szczególnie zadowolona jestem z fachowego doradztwa na miejscu. Jeśli nie będziesz wiedziała na co się zdecydować, mogą Ci doradzić co wybrać.
Obijaliśmy komplet dwóch foteli oraz kanapy, który miał już swoje lata . I o ile tapicerka poduch wyglądała kiepsko, to sam komplet wyglądał bardzo dobrze, tak wiec postanowiliśmy wymienić jedynie poduszki.
Szczególnie zadowolona jestem z fachowego doradztwa na miejscu. Jeśli nie będziesz wiedziała na co się zdecydować, mogą Ci doradzić co wybrać.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budowa domu
- ↳ Fotowoltaika
- ↳ Rekuperacja, wentylacja
- ↳ Klimatyzacja
- ↳ Instalacje wodno-kanalizacyjne
- ↳ Ogrzewanie
- ↳ Elektronika dla domu
- ↳ Wokół domu - ogrórd
- ↳ Wnętrza
- ↳ Dla dzieci