Opinie piaskowce.com
Najlepsze pomysły na urządzenie pięknego ogrodu i terenu wokół Twojego domu.
- Adriana84
Opinie piaskowce.com
Cześć, forumowicze. Czy ktoś z was zna firmę piaskowce.com? Mają siedzibę niedaleko mnie, a chciałbym do biura kupić większe ilości kamienia do ogrodu. Znajomy miał od nich piaskowiec na ogrodzenie i bardzo sobie chwali, kamień naprawdę porządny i w dobrej cenie. Podoba mi się ich oferta. Macie jakieś opinie? Korzystaliście?
- Dorosława_82
Re: Opinie piaskowce.com
Post autor: Dorosława_82 »
Ja mam od firmy Kamieniarstwo Pawlik kamień elewacyjny w jasnej tonacji, z piaskowca. Na ścianach domu prezentuje się to naprawdę świetnie, a jakość jest bardzo dobra. Polecam ci.
- Bromir97
U siebie w domu mam płytki elewacyjne rustykalne w salonie, na jednej ścianie. Zamówione u piaskowce.com. Efekt jest bardzo ładny. Teraz każdy robi na ścianach zwykłą, czerwoną cegłę, więc piaskowiec jest moim zdaniem ciekawym, oryginalnym wyborem do wnętrza.
- Damazy78
U nas też mamy ścianę z piaskowca, w salonie nad kominkiem. Zresztą kominek też z piaskowca, kupionego od Kamieniarstwo Pawlik. Jesteśmy bardzo zadowoleni z efektu, kamień wygląda bardzo szlachetnie na ścianie.
- Barbara-87
Post autor: Barbara-87 »
Dokładnie taki kamień mam w kuchni! Prezentuje się naprawdę fenomenalnie, każdemu zainteresowanemu takim efektem polecam piaskowce.com.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budowa domu
- ↳ Fotowoltaika
- ↳ Rekuperacja, wentylacja
- ↳ Klimatyzacja
- ↳ Instalacje wodno-kanalizacyjne
- ↳ Ogrzewanie
- ↳ Elektronika dla domu
- ↳ Wokół domu - ogrórd
- ↳ Wnętrza
- ↳ Dla dzieci