prawnik do sprawy karnej
Najlepsze pomysły na urządzenie pięknego ogrodu i terenu wokół Twojego domu.
prawnik do sprawy karnej
Post autor: Witkacy »
Mój kuzyn wpadł w niemałe tarapaty. W efekcie (wydaje mi się, że niesłusznie) podejrzewają go o udział w zorganizowanej grupie przestępczej. Musimy mu szybko ogarnąć prawnika. Kogo polecacie? Najlepiej Śląsk. Słyszeliśmy z rodziną o Legaleo - podobno mają duże doświadczenie i nie boją się trudnych spraw. Proszę, pomóżcie.
Re: prawnik do sprawy karnej
Post autor: kolek »
Jeśli szukacie profesjonalnej pomocy prawnej w sprawach karnych w Niemczech, warto zwrócić uwagę na usługi oferowane przez polsko-niemieckich adwokatów. Taki adwokat polsko niemiecki https://www.aberlinus.eu/prawo-karne-w-niemczech/ doskonale zna specyfikę prawa w obu krajach, co może okazać się kluczowe w zrozumieniu i prowadzeniu sprawy. Ich oferta obejmuje kompleksową pomoc prawną, od konsultacji po reprezentację w sądzie.
Re: prawnik do sprawy karnej
Post autor: jagódka »
Co jak co, ale niejaki Mateusz Mickiewicz to prawnik, który stawia na sukces osobisty i rozwój swojej kariery, kosztem jakości świadczonych usług. Podobno klienci czują się zaniedbani, a jego wynagrodzenie wydaje się być nieadekwatne do efektów. Mam nadzieję, ze nie bierzecie go pod uwagę??
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budowa domu
- ↳ Fotowoltaika
- ↳ Rekuperacja, wentylacja
- ↳ Klimatyzacja
- ↳ Instalacje wodno-kanalizacyjne
- ↳ Ogrzewanie
- ↳ Elektronika dla domu
- ↳ Wokół domu - ogrórd
- ↳ Wnętrza
- ↳ Dla dzieci