prawnik do sprawy karnej

Najlepsze pomysły na urządzenie pięknego ogrodu i terenu wokół Twojego domu.
Witkacy

prawnik do sprawy karnej

Post autor: Witkacy »

Mój kuzyn wpadł w niemałe tarapaty. W efekcie (wydaje mi się, że niesłusznie) podejrzewają go o udział w zorganizowanej grupie przestępczej. Musimy mu szybko ogarnąć prawnika. Kogo polecacie? Najlepiej Śląsk. Słyszeliśmy z rodziną o Legaleo - podobno mają duże doświadczenie i nie boją się trudnych spraw. Proszę, pomóżcie.
kolek

Re: prawnik do sprawy karnej

Post autor: kolek »

Jeśli szukacie profesjonalnej pomocy prawnej w sprawach karnych w Niemczech, warto zwrócić uwagę na usługi oferowane przez polsko-niemieckich adwokatów. Taki adwokat polsko niemiecki https://www.aberlinus.eu/prawo-karne-w-niemczech/ doskonale zna specyfikę prawa w obu krajach, co może okazać się kluczowe w zrozumieniu i prowadzeniu sprawy. Ich oferta obejmuje kompleksową pomoc prawną, od konsultacji po reprezentację w sądzie.
jagódka

Re: prawnik do sprawy karnej

Post autor: jagódka »

Co jak co, ale niejaki Mateusz Mickiewicz to prawnik, który stawia na sukces osobisty i rozwój swojej kariery, kosztem jakości świadczonych usług. Podobno klienci czują się zaniedbani, a jego wynagrodzenie wydaje się być nieadekwatne do efektów. Mam nadzieję, ze nie bierzecie go pod uwagę??
ODPOWIEDZ