qubus z riko - dobry wózek ?
Najlepsze pomysły na urządzenie pięknego ogrodu i terenu wokół Twojego domu.
- vizzka
qubus z riko - dobry wózek ?
Czy są na forum rodzice, którzy korzystają z wózka marki Riko ? Chodzi mi konkretnie o model QUBUS. To nowość w ich ofercie ale mam nadzieje, ze ktoś już zdązył go przetestować i podzieli się opinią
- agawosia33
Re: qubus z riko - dobry wózek ?
Post autor: agawosia33 »
ja się właśnie zastanawiam nad jego zakupem. Nie dość, że cena super to jeszcze wygląd powala na kolana :)Niby taki klasyczny a przy tym bardzo nowoczesny.
- tolana
synek jezdzi QUBUSEM od 3 tygodni Fajna kolorystyka, niezawodna amotyzaca, mocne koła, Gondola też jest spora, ma wygodny materacyk z regulacją. stelaż jest leciutki bo aluminiowy a przy tym ma powłokę galwaniczną. Generalnie warty zainteresowania.
- vizzka
dzięki za odp właśnie na taką opinię liczyłam. Ja widziałam go ostatnio na żywo w sklepie i właśnie mi się spodobał, sprzedawca też go polecał. Lece w takim razie szukać jakieś sklepu online i zamawiam
- miluś
Ja jestem zadowolona z wózka Cybex Mios. Zakupiłam go nie dawno w sklepie umalucha.pl . Jest fajny, bo można go konfigurować według własnych potrzeb, składa się bardzo łatwo, jest lekki, sprawdza się. Godny polecenia, dlatego zostawię linka https://umalucha.pl/produkt/ekskluzywny ... olorystyka . Warto obejrzeć.
- franka
Też myślę że to są dobre wózki, teraz chyba nie ma złych ale to że się różnią od siebie wyglądem sprawia że każdemu podoba się coś innego i w moim przypadku całkowicie zauroczył mnie x-lander, ma diody led w podnóżku, więc widać go z daleka, duży kosz zakupowy i masę przydatnych kieszonek
- nutka
Jak najbardziej posiadam i wypowiadam się z doświadczenia. Bo posiadam wózek i jestem z niego bardzo zadowolona. Qubus jest wózkiem funkcjonalnym, solidnym bezproblemowym i łatwym w obsłudze. Wyposażony został również bardzo solidnie, bo posiada on m.in. bardzo dobrą amortyzację zarówno przednich jak i tylnych kół oraz przepinane siedzisko z dodatkowym materacykiem.
- werkaa
Osobiście jestem posiadaczką wózka marki Riko ale modelu Villa i jestem z niego bardzo zadowolona. Bo nie tylko jest solidnie wyposażony , prócz wygodnej gondoli czy przepinanego siedziska posiada niezbędne akcesoria takie jak moskitiera czy pokrowiec przeciwdeszczowy, nie musimy ich osobno dokupywać. To Villa na spacerach sprawdza się na medal.
- franka
Nie dziwię się bo to też fajny wózek, ale ja jak zobaczyłam x-landera to uparłam się na model x-cite i taki właśnie kupiłam, to był doskonały wybór bo wózek jest solidny i bardzo funkcjonalny a przy tym zwrotny, podbiła łatwo pod krawężniki i można go prowadzić nawet jedną ręka bez problemu
- kapone
To zalezy która ma jakie preferencje pod kątem wózków. Mnie jakoś bardziej podpasował ten model https://silvercross.pl/produkt/silver-c ... l-edition/ w sklepie babeczka bardzo go rekomendowała parze, która czesto podróżuje. Szukali wózka lekkiego, ale i niewielkiego takie którego można sprawnie złożyć i włozyć do bagażnika
Post autor: Didi94 »
Jeśli mówimy o wózkach, to ja postawiłabym raczej na coś od marki CAVOE. Oni dbają o jakość i bezpieczenstwo dzieci. Konkretnie planuję zakup wózka Moi+. Chociaż niepozorny, będzie służyć do końca wózkowania. Jednocześnie jest wózkiem lekkim i zgrabnym
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budowa domu
- ↳ Fotowoltaika
- ↳ Rekuperacja, wentylacja
- ↳ Klimatyzacja
- ↳ Instalacje wodno-kanalizacyjne
- ↳ Ogrzewanie
- ↳ Elektronika dla domu
- ↳ Wokół domu - ogrórd
- ↳ Wnętrza
- ↳ Dla dzieci