spacerówki z firmy Easy Go - jaką wybrać ?
Najlepsze pomysły na urządzenie pięknego ogrodu i terenu wokół Twojego domu.
- tolana
spacerówki z firmy Easy Go - jaką wybrać ?
Witajcie drodzy rodzice czy jest na forum ktos, kto zdecydował się na zakup wózka z firmy Easy Go ? Interesują mnie przede wszystkim spacerówki. Synek ma obecnie 4 miesiące ale już się powoli za czymś nowym rozglądam dobra jest ta firma ?
- carmen
Re: spacerówki z firmy Easy Go - jaką wybrać ?
o firmie czytałam już sporo pozytywnych opinii ale nie mam ich wózka ( ostatnio dziewczyny pod jakimś filmikiem na yt bardzo je polecały). Ja akurat dostałam w spadku wózek 3 w1 także nie mam w planach zakupu nowej spacerówki. no chyba, ze z tą obecną coś się stanie to może wtedy.
czym wypełnić ubytki w drewnie
czym wypełnić ubytki w drewnie
- vizzka
ja mam spacerówkę z easy go, model MINIMA PLUS. Super nowoczesny wygląd, pełna funkcjonalność, dobra cena. Wózek jest leciutki a dodatkowo skrętny, wygodnie się prowadzi. jak dla mnie strzał w 10
- tolana
oooo fajna ta minima plus kurcze muszę znalezc jakiś sklep w okolicy, gdzie mają te wózki na stanie i sobie ją obejrzę ale na pierwszy rzut oka wygląda super, na pewno ma mega oryginalny wygląd co bardzo mi pasuje. a jak mówisz, że jest lekki to też na plus bo mieszkamy w bloku na 3 piętrze w bloku bez windy ;/
- vizzka
no to waga też ma znaczenie bo jak będziesz musiała wnosić taki wózek na gore to jednak dobrze żeby nie był za ciężki. no a minima nie jest na pewno ten pomysł z poszukaniem sklepu jest fajny, może coś uda się znaleźć tak czy siak jak sie zdecydujesz na pewno nie pożałujesz
rzeczoznawca budowlany nowy sącz
rzeczoznawca budowlany nowy sącz
- kalafior
a ja wam powiem od siebie ze najlepiej nosidełko od kinder hop http://kinderhop.pl jest wygodne, na krótkie wyjscia czy na długie spacery, naprawdę warto moim zdaniem w coś takiego zainwestować
- vizzka
spoko na pewno szybko minie. Dobry wybór, będziecie zadowoleni a i spacerki staną się przyjemnością przygotuj sie tylko, ze czesto będą Cie pytać co to za wozek haha zwraca na siebie uwage to fakt ale to akurat uważam za jego duzy atut
- franka
Tak, do mnie też przesyłka z x-landerem bardzo szybko dotarła, jestem bardzo zadowolona z wyboru tego wózka, jest bardzo ładny i zwraca uwagę jak wychodzę na spacer, inne mamy się za nim oglądają
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budowa domu
- ↳ Fotowoltaika
- ↳ Rekuperacja, wentylacja
- ↳ Klimatyzacja
- ↳ Instalacje wodno-kanalizacyjne
- ↳ Ogrzewanie
- ↳ Elektronika dla domu
- ↳ Wokół domu - ogrórd
- ↳ Wnętrza
- ↳ Dla dzieci