Myślicie, że to jest dobre rozwiązanie do niedużego przedpokoju i w ogóle małego mieszkania?
Tutaj https://askopoznan.pl/szafy-przesuwne widziałam takie drzwi przesuwne dla szaf wnękowych.
Mam wrażenie, że to jednocześnie pozwala zaoszczędzić masę miejsca i stworzyć dużo przestrzeni do przechowywania.
Rzeczywiście tak to wygląda?
Ktoś z was ma taką szafę?
l glutathione
Szafy przesuwne - dobre rozwiązanie?
Najlepsze pomysły na urządzenie pięknego ogrodu i terenu wokół Twojego domu.
- cukrowa
Re: Szafy przesuwne - dobre rozwiązanie?
Jeśli chodzi o garderobę, to owszem, jest to dobre rozwiązanie, za to jeśli mówimy o przedpokoju, to teraz takie proste wieszaki https://www.ceneo.pl/Stojaki_i_wieszaki_na_ubrania stojące i wiszące są o wiele bardziej modne i praktyczne. Zajmują naprawdę niewiele miejsca, dlatego będą idealnie pasować do każdej przestrzeni, zarówno dużej, jak i tej mniejszej.
- piasia
To jedne z bardziej popularnych rozwiązań obecnie. Taka szafa może stanąć nawet w wąskich pomieszczeniach bo nie masz konieczności otwierania drzwi by się do ubrań dostać, podstawa by tylko zmieścić się i przy niej stanąć. A takie szafy są z reguły też bardzo pojemne. Szafy na wymiar Warszawa - na usługi tej firmy warto się zdecydować, oni wykonają taką szafę jak sobie tylko wymarzymy, nawet do maleńkich pomieszczeń.
- basik
Dokładnie! Drzwi przesuwne np takie jak tutaj www.systemyprzesuwne.com.pl są świetnym rozwiązaniem dla szafy wnękowej lub garderoby. Nie zajmują miejsca i świetnie się prezentują. Sama chcę takie drzwi zamówić do sypialni bo mamy małą wnękę, którą mąż przerobił na szafę. Tradycyjne drzwi się nie zmieszczą.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budowa domu
- ↳ Fotowoltaika
- ↳ Rekuperacja, wentylacja
- ↳ Klimatyzacja
- ↳ Instalacje wodno-kanalizacyjne
- ↳ Ogrzewanie
- ↳ Elektronika dla domu
- ↳ Wokół domu - ogrórd
- ↳ Wnętrza
- ↳ Dla dzieci